design ideer til et hjørne brændeovn

design ideer til et hjørne brændeovnIldsteder kan tilføje en fornøjelig element til et hjem omgivelser. Dog kan indarbejde en smagfuld pejs være dyrt og tage en masse plads . Designe et hjørne pejs er en pladsbesparende måde at bringe i nogle varme i hjemmet. Der er mange design muligheder at vælge imellem . Når shopping for et hjørne pejs , overveje , hvordan den vil ændre dit samlede værelse design .

Indbygget Design

En indbygget i design er den mest traditionelle af alle hjørnet pejs muligheder . Men det er også den mest kostbare og vil tage mest plads . Normalt indbyggede ildsteder er bygget ind i hjørnet området med mursten , sten eller sten og er træ-brænder . Brændeovne pejse kræver mere oprydning og vedligeholdelse, og du vil bemærke lugten af brændende træ . Det nostalgi at en reel brændeovn pejs bringer til hjemmet er værd arbejde og investeringer , medmindre du ikke ønsker at beskæftige sig med den ekstra vedligeholdelse . Indbygget i gaspejse er også tilgængelige .

Contemporary Design

Contemporary hjørne brændeovn design giver større fleksibilitet til at passe det disponible beløb på hjørnet plads . Med så mange forskellige variationer og stilarter , der tilbydes i dag , er det vigtigt at overveje levetiden af designet i rummet . Contemporary hjørne pejse er budget- venlige , lav vedligeholdelse og normalt bruger gas i stedet for træ . Den direkte ventiler kan blive lukket ud gennem taget eller kan monteres på væggen . Glas-skærm kabinet og metaller er blot nogle af de mange moderne design til et hjørne pejs . Det anbefales, at du har en professionel installere pejs .

åben pejs

En åben bio-ethanol hjørne pejs er ikke en traditionel pejs . I stedet er det en meget moderne pejs idé , der bringer varme og moderne design til et hjem . Der er et par variationer af mønstre , alt på hjørnet rummet funktioner og størrelse . Nogle kan let passe ind i 90 graders vinkel fundet i kroge og hjørner , mens andre har mere struktur med bredere vinkler for større rum . Den lille design lægger direkte på væggen med noget gulv nødvendige plads , næsten som hængende en billedramme eller installere et lille bord . Branden ser ud til at svæve over gulvet og mod væggen . Mest åbne bio-ethanol hjørne pejse brænde bio-ethanol brændsel , som du lægger på pejs og fyld efter behov . Brændstoffet og pejs afgiver ingen lugt eller røg , de kun udsender varme og give din hjørne en frisk , moderne design . Ingen Skorstenen er påkrævet; du bare nødt til at knække et vindue lidt for korrekt ventilation . Se afsnittet Referencer til fotos .

Anden Artikel

 • Murstenshuset stilarter og farver
 • hvordan du fjerner latex maling fra Plexiglas
 • tapet ideer til et køkken backsplash
 • hvordan man kan dekorere omkring en garderobe
 • hvordan du får din egen skuffe liners
 • ideer til vindue belægninger til et hjørne vindue
 • dekorative pude stilarter
 • indrejse væg skab ideer
 • stilarter belysning
 • hvordan man kan bejdse hjerte fyr
 •