feng shui tips om hus flytter

feng shui tips om hus flytterFeng Shui udøvere mener, at der er vigtige faktorer at overveje, når du vælger eller flytter ind i et nyt hus . Ifølge dem, der tror på feng shui , kan den måde , hvorpå dit hjem og ejendele er arrangeret have en indvirkning på , hvordan begivenheder opstår i dit liv . For eksempel kan en positiv arrangement bringer god energi og gode ting , mens en negativ arrangement kan medføre, at din positive energi til at forlade . Der er flere tip, der kan hjælpe med at sikre , at dit nye hjem er " chi ", som betyder " god energi . "

Space Clearing

Den første ting at overveje, er , hvordan du fjerner den rest energi og chi af fortiden for at forhindre dem i at påvirke dig negativt . Der er to generelle typer af chi , du ønsker at rydde : shar chi og si chi , der er dårlig energi og stagnerende energi . Du vil have din nye hjem for at være klar af sådanne negative energier , så du kan fylde den med dine egne positive energier , især Sheng Chi , hvilket er lovende .

En måde at bringe i den positive energi er at bruge en tibetansk rum-clearing klokke , der producerer en melodisk lyd , når rung . Ringe med klokken et par gange i hvert rum i dit nye hus . Lad lyden resonerer , indtil den stopper . Du kan også brænde røgelse i løbet af denne proces .

Layout

Undersøg opstillingen af hvert værelse i huset . Ifølge feng shui principper , bør soveværelset ikke være placeret over køkkenet , en åben plads , eller et vaskerum . På den anden side bør badeværelser ikke være oven på en spiseplads eller køkken . Ordninger som disse kan fremme sygdomme i hjemmet . Den nordvestlige del af huset skal være fri for elementer af ild , såsom en pejs . Enhver brand-relaterede element i nordvest menes at invitere udfordringer og problemer for manden i huset . Den sydvestlige område på den anden side tyder formue for kvinden i huset .

Color Selection

Color er måske den enkleste måde at flytte energierne i dit space . Farverne er udtryk for de fem feng shui elementer : ild, jord , metal, vand og træ .
Fire repræsenterer passion og høj energi . Fire element farver inkluderer rød , orange , stærk gul , pink , og lilla . Jorden repræsenterer næring og stabilitet . Jordens element farver inkluderer beige , lys gul , og andre jordfarver .
Metal repræsenterer klarhed og præcision . Metalelement farver omfatter grå og hvid . Vand repræsenterer lethed , overflod , og friskhed . Vand element farver er bl. a. sort og blå . Træ repræsenterer sundhed og vitalitet . Træ element farver inkluderer brun og grøn i feng shui , farven er en meget gerne musik-opløftende og nærende . Jo mere farver, du kan harmonisk kombinere og absorbere , jo større din følelse af velvære vil være .

Anden Artikel

 • støbning & trim ideer
 • soveværelse paneler ideer
 • de gennemsnitlige omkostninger flise gulve
 • hus vindue ideer
 • træsorter trim
 • hvordan man omlakering en porcelæn klo badekar
 • hvordan man kan arrangere en queen size seng i et lille rum
 • udsmykning idéer til unge mands soveværelse
 • strand sommerhus udsmykning idéer
 • Væghylder udsmykning idéer
 •