feng shui tips til husholdningen

feng shui tips til husholdningenFeng Shui er en gammel praksis fra Fjernøsten , der ofte kaldes kunst placering . I den vestlige verden , har feng shui principper blive et redskab til hjemmet design og udsmykning til at forbedre energierne i og omkring huset . Det er ikke svært at lære et par feng shui basics og anvende dem succes i dit eget rum .

Lys

God belysning er afgørende for at feng shui i dit hjem , særlig naturlige lys . Hvis du har tunge gardiner over alle vinduer , overveje at bruge saks eller åbning gardinerne regelmæssigt i dagtimerne for at få energien i dit hjem varmet op og bevæger sig positivt .

Color Your World

Hver farve i feng shui er en specifik symbolsk værdi . Ved hjælp af farver fremhæver i dit hjem eftertænksomt , kan du forbedre den overordnede stemning . For eksempel er rød farven af ild . For meget af denne farve i et hjem giver stress og vrede , hvilket er grunden til denne nuance bør undgås i et familieværelse . Til sammenligning forbedrer hjælp strejf af rød i en aktivitetsrum fysisk energi . Dette tip gælder orange , også .

Brug jordfarver som beige og lysegul i områder, hvor du ønsker at skabe harmoni og stærke fundament . Disse farver kan gøre små børn føler sig trygge i deres værelser .

Brug hvide højdepunkter i et hjemmekontor eller studere området for at styrke mental klarhed . Blå toner er også godt for velstand og en generel følelse af frisk fokus og energi . Blå opvejer stress i vores liv .

Retningsbestemt Justering

Da feng shui betragtes som kunst placering , kan du sætte ting i og omkring dit hjem , der repræsenterer specifikke mål . For at få chi bistå med disse mål , skal du placere elementet, så det sidder i en særlig retningsbestemt del af huset . For eksempel er den sydlige del af dit hjem regionen til succes og berømmelse . At sætte punkter der , der afspejler dine ambitioner . De øvrige retningsbestemte korrespondancer er :

-Nord : Arbejde og karriere . Hvis du leder efter arbejde , sætte ønsker annoncer og applikationer her .
-Nordøst : Uddannelse og læring . Dette er en glimrende sted for en undersøgelse eller behandling center .
-Øst : Familie og begyndelser . Hold dine fotoalbum i nærheden , eller hvis placering tillader det, anvende dette område til en spisestue
-Sydøst : . Velstand . Balance dit checkhæfte på dette sted
-Southwest : . Venskab og relationer . Tilbring tid her med dem , du elsker .
-Vest : Opfindsomhed og børn . Sæt en kunst værelse eller barneleg værelse her
-Nordvest . Adventure , rejser og hjælpsomme foreninger . Hvis du prøver at netværke , sætte noget , der repræsenterer dette mål her .

Declutter

Clutter blokerer strømmen af energi og kan endda få det til at stagnere helt , hvilket gør dit hjem en meget indelukket og usund atmosfære . Dit hus behøver ikke at ligne et hjem i et blad , men lægge særlig vægt på rod , der blokerer haller , vinduer og døråbninger . Rense det op , sortere den ud og lad chi flow .

Spejle

For boliger , der mangler naturligt lys , kan spejle forbedre chi . Brug spejle i dårligt oplyste lokaler , hvilket har den yderligere fordel af at gøre et rum føles større .

Go Green

Feng Shui fejrer levende ting . Der levende planter ( vækst, ikke skære ) i dit hjem er meget sundt for den samlede chi , især hvis du har dem i køkkenet og spisestuen . Hvis du har små børn eller kæledyr , så sørg for planterne er sikkert for dem .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et land soveværelse
 • kreative pejs idéer
 • hvordan man kan forkorte vævet blinds
 • hvordan man kan laminat køkken frysere
 • hvælvede loft maleri ideer
 • billede hængende krav
 • hvordan du installerer træ Valence køkkenskabe
 • hvordan man kan anslå trægulve
 • DIY draperier beslag instruktioner
 • Hvor kan jeg købe blødt skum seng puder ?
 •