garage muligheder

garage mulighederDe, der er interesseret i at designe en garage er ofte på udkig efter en plads , der både er elegant og funktionel . Mens mange husejere vælger at bruge deres garage som et sted til at huse deres køretøjer , andre anvender deres garage i en mere kreativ måde , som en lagerområde eller stue. Uanset hvad formålet med garage er , kan boligejerne og designere skaber en unik , praktisk og elegant miljø i dette rum .

Storage Area

Mange husejere vælger at bruge deres garage som et sted at opbevare værktøj eller andre personlige ejendele . Da garagen ofte er adskilt fra de vigtigste rum i huset , er det let for boligejerne at bruge dette område til at gemme ting , som de ikke ønsker vist andre steder . Ved korrekt opbevaring elementer i en garage , har boligejerne mere plads til at bruge dette område til deres køretøjer eller som en dagligstue .

Hvis du vil foretage en garage en praktisk lagerområde , husejere og designere kan købe store opbevaringsrum og kasser til at holde personlige ejendele . Reoler kan placeres på siderne af garagen for at holde lagerbeholdere og kasser . Boligejere kan også placere J-kroge på væggene til at holde tasker og andre genstande . PEG- Boards er også populære funktioner i garager og er nemme at knytte til væggene.

Simple Gulvbelægning

Ved fastlæggelsen af gulve til en garage , vil mange husejere og designere analysere formålet med rummet . Hvis rummet er simpelthen bruges til at holde boligejer køretøj , kan traditionelle stengulv arbejde og er en billig gulv mulighed. Hvis boligejerne planlægger at bruge rummet som et levende område , kan de måske overveje tæppe eller et stort område tæppe til at gøre garagen har lyst til det er en almindelig plads i hjemmet . Desuden er garager ofte ikke opvarmet , og et tæppe kan hjælpe med at sætte til varme i rummet.

Dør Dekoration

En anden mulighed , som boligejere har for deres værksteder er at dekorere døren . Denne ekstra ind på en garage , kan blive matchet med design stil og farvesammensætning af hjemmet . Husejere og designere kan vælge at dekorere ydersiden af døren eller den indvendige . Nogle husejere vil beslutte at male udvendigt døren én farve , oftentimes farven på hjemmet . Andre vil vælge at udsmykke det indre af døren, især hvis pladsen bliver brugt som en dagligstue . Creative boligejere kan male et vægmaleri på garageporten . Vægmalerier kan males af boligejerne eller professionelle malere .

Anden Artikel

 • Kan jeg søge en faux finish til mini blinds ?
 • køkken backsplash ideer med granit bordplader
 • populære badeværelse farver
 • hvordan man kan male med akryl lak
 • moderne , farverige væg udsmykning idéer til børneværelser
 • hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser
 • hjem design ideer til køkkenet
 • retninger på at skære fodlister
 • planer om at bygge en rumdeler
 • veranda kabinet ideer
 •