gul & sort flise badeværelse og væg farve ideer

gul & sort flise badeværelse og væg farve ideerDu skal bruge:
Wood
. Pastelfarvede maling .
Møbler renere .
Tandbørste .
Blød børste .
Sandpapir .
Ekstra fine ståluld .
Bløde klude .
Paint sealer .
Pastavoks .
Pensler .

Udsmykning med fliser kan være udfordrende, men samtidig kan det være inspirerende og sjov , og den udfordring bliver en del af spillet . Brug gul og sort flise i et badeværelse skaber en fed og energisk erklæring . Den varme og afslappede karakter af gule par godt med og supplerer den sofistikerede barske natur sort . Mens sort er romantisk og humørsyg , gul er alt andet end , sammen , de rammer en perfekt balance og passer til en bred vifte af udsmykning stilarter . Fra sofistikeret stil for at minimalistiske bo i byen, er du kun begrænset af din fantasi .

lille plads Fliselægning

En lille badeværelse ofte ikke kan gøres større , så i stedet arbejde med det, du har . For et lille badeværelse , male væggene i semi-gloss sort maling og holde loftet hvide , hvilket vil tilføje volumen til rummet . At øge og lette rum , tilføje en stribe af gule højglans porcelæn væg flise bag vasken går op til loftet . Dette vil afspejle lys og kontrast godt med sort maling , beroligende sin drama , men beholdt sine raffinement . Hvis du ønsker mere flise i dit space , kan du også flise gulvet i 3- tommer med 3- tommer vekslende pladser i gul og sort tegl . Suppleant farverne med hvid for balance

Leger med Kontrast

Leg med kontrasten ved flisebelægning en mur helt i gult metro ( mursten -lignende ) fliser , og derefter afveje af flisebelægning på gulvet i 12- tommer med 12 . -tommer sort marmor fliser . Kontrasten mellem de to nuancer , pyntet med minimal tilbehør såsom en hvid porcelæn skål vask på en enkel piedestal , giver en by touch til dette rum . Fortsætte dette flise arbejde inde i bruseren ved at skifte den gule undergrundsbane flise på den ene væg med sort undergrundsbane flise på en anden . Hvis bruseren er en del af karret , skal du bruge en sprød hvid badeforhæng til en meget ren look . En simpel nubby stil gulv tæppe i lyse hvidt ville stå sig godt mod den sorte gulv .

Udvidet med Glass

For en elegant look , der både er sofistikeret og moderne , skal du bruge glas fliser , som dristigt reflektere lys . Disse fliser par godt med elegante lamper og kommer i små størrelser , der giver mulighed for brugerdefinerede dekorative udseende . One-tommer fra 1- tomme glas fliser monteret på en maske underlag kan installeres et helt ark ad gangen . Hvert ark er omkring 12 inches med 12 inches , men kan det skæres ned ved at skære gennem masken opbakning , så installatøren til at oprette brugerdefinerede designs . Vælg ark af lyse klart glas fliser i både sort og gul derefter installere som en back plask eller som et dekorativt flise grænse , der løber langs kanten af rummet . Skær hver ned til 4- tommer fra 12- tommer plader og installere hvert ark ende -til- ende , skiftevis den sorte og gule , som du går . Dette skaber visuelle energi , tegning beskuerens øje rundt i lokalet .

Anden Artikel

 • grøn & pink soveværelse ideer
 • hvordan man kan male hvide køkken frysere for at gøre dem til at ligne eg
 • hvordan man kan gøre vinduet sengeforhæng med træ
 • boligtekstiler & remodellering ideer
 • dekorative maleri ideer til stole
 • omhæng stilarter for terrassedøre
 • hvordan man kan male middelhavsstil
 • victorian loft behandlinger
 • hvordan man laver en primitiv lysekrone
 • hvordan man kan bejdse kælder beton
 •