historie håndværker huse

historie håndværker huseI 1860'erne , fejede Arts and Crafts bevægelse gennem kunstverdenen i Amerika og Europa . Tilhængerne af den nye stil , påvirket af politiske filosofier som socialisme , afviste udsmykkede og fremstilles , foretrækker i stedet simple stilarter og hånd håndværk . The Craftsman arkitektoniske stil var en direkte udløber af denne bevægelse , og blev formet af en enkelt blad, Craftsman , offentliggjort fra 1900 til 1916

Beginnings

I 1903 renoverede Gustav Stickley sit hjem efter brand renset det . Stickley var udgiveren af Craftsman , et magasin , der er omfattet Kunst og Håndværk stil møbler og indretning . Hans ombygget hjem blev kendt som Stickley Hus , bredt hyldet som den første Craftsman-stil hjem . Den Stickley House var oprindelig bygget af træ og sten fundet på ejendommen eller i den nærliggende nærheden . Dens remodellering budt på en stor karnap at bringe udendørs i og brede eg-indrammet åbninger i stedet for døre mellem rummene , der giver hjem en lys og luftig fornemmelse . Når Stickley offentliggjort billeder af hans nye hjem interiør i Craftsman , den skabte en sensation i den arkitektoniske verden .

The Craftsman Style

Gustav Stickley udtænkt af Craftsman stil så fokuseret på skønhed , stil , nytteværdi , og organisk harmoni-det er , ville hjemmet harmonere med omgivelserne . Månedlige han offentliggjorde planer i sit tidsskrift for bygherrer til at modellere hjem efter , i sidste ende alt 221 planer . Disse planer blev genoptrykt i to bøger , som godt: Craftsman Boliger og mere Håndværker Homes . Tre kategorier af Craftsman huse blev i sidste ende bygget . De rige gik til Craftsman -inspirerede designere som Frank Lloyd Wright og Greene og Greene har brugerdefinerede hjem bygget med håndlavede detaljer om anlagte partier . Middelklassen folk hyret bygherrerne til at ændre planer fra Stickley 's magasin , og fattigere folk bestilte Sears og Aladdin kits til at bygge deres eget hjem . Det er uvist , hvor mange Håndværker boliger blev bygget i USA i løbet af de to årtier Stickley fremmet dem .

Stickley 's Craftsman

Stickley ikke starter ud med hjem planer . I løbet af sin første fire år , fokuserede han bladet primært på indretning og møblering , med forslag om, hvordan du lægge ud et hjem baseret på disse poster . Hans arbejde på dette tidspunkt strakte sig fra tunge , enkle , komfortable møbler til indretning og inventar stærkt påvirket af den lettere stilarter art nouveau . Som tiden gik , Stickley begyndte at offentliggøre den lejlighedsvise hjem planen samt forslag . Starter i 1904 , Stickley offentliggjort mindst én hjem planen om måneden , med instruktioner ikke kun for bygge hjem , men for alle de detaljer som maling farve , tapet , boligudstyr og gulvbelægninger. Stickley også solgt alle de punkter , han foreslog , at hans blad en one-stop- shop "for alle ting Craftsman .

Lukningen af Craftsman

The Craftsman blev offentliggjort til december 1916, da den blev erstattet af Touchstone , et nyt magasin udgivet af mange af Stickley bedste arkitekter . Efter en række dårlige investeringer i erhvervslivet, erklærede Stickley konkurs i 1915 og hovedsagelig pensionister . Med lukningen af hans blad , også Craftsman hjem udvikling endte dog hjem i lignende stilarter der stadig bygges i dag .

Frank Lloyd Wright

Mens kun boliger baseret på motiver fra Craftsman er sande Håndværker hjem , Frank Lloyd Wright 's huse blev nøje afledte . Wright bygget boliger samtidig med Stickley 's magasin og arkitektoniske virksomheder , begyndende med hans Prairie Home design . Ligesom Stickley , bygget Wright boliger med fokus på deres skønhed og harmoni med omgivelserne og samtidig bevare en luftig og behagelig atmosfære indenfor. Han fokuserede også på indbygget møbler og brugerdefinerede møbler , et kendetegn for Craftsman huse , og tilskyndede brug af lokale håndværkere i hjemmet bygning . Wrights hjem er ofte omtales som " Håndværker stil " huse . Dette er en fejlslutning , som de delte en fælles primære indflydelse ( Arts and Crafts-bevægelsen ), men var forskellige grene af arkitektur .

Anden Artikel

 • moderne japansk værelse design ideer
 • stort badeværelse ideer
 • cute plads ideer til teenage-piger
 • hvordan kan jeg designe et moderne minimalistisk værelse ?
 • tips til maling over tapet sømme
 • ideer til smukke soveværelser
 • hvordan man kan beskytte en veranda med gardiner
 • hvordan man kan montere en udendørs vægbeslag veranda lys
 • buede brusebad stang instruktioner
 • interiør soveværelse ideer til ubeslutsom folk
 •