hvordan du installerer et metal loft

hvordan du installerer et metal loftMontering metal paneler til dit loft vil tilføje en individuel stil og skønhed til rummet . Dagens valg af design løbe fra fancy , travle antikke effekter til dem med enklere , mere moderne overvejelser , og giver dig mulighed for at skabe en overordnet betydning for denne slutter sig problemfrit med de elementer i den nederste del af rummet . Doing arbejdet selv vil tage omhyggelig planlægning og en blok af tid

Du skal bruge: .
2- tommer-dækkende træ strips
8- fods niveau eller lige kant .
Batteridrevet lanterner .
Kridtstreg .
Hammer .
Stigen.
Målebånd .
Maler tape .
Plast .
Brækjern .
String .
Tin klip ( buet ) .
Utility kniv .
Spændingstester .
Wide-bladet spartel .
Forskalling strimler .
Metal gesims .
Støbning og grænseoverskridende stykker .
Stemplet metal loftsplader .
Wood shims .
Skruetrækker .


1 .
Fjern alt fra det rum , hvor du skal arbejde , eller dække alt i plastik og tape dug højt oppe på væggene med maler tape .
2 .
Arranger batteridrevne lanterner omkring arbejdsrum og slukke for strømmen til det pågældende rum ved at vende ned skifter i dit hus 's kredsløb boks .
3 .
Opsætning af stigen i det område, hvor du ønsker at starte, og skru Loftlamper at fjerne dem , ved hjælp af en skruetrækker . Påfør spændingstester til de resterende ledninger for at sikre de linjer er ude af drift .
4 .
Pry off noget loft for , undtagen træpaneler med brækjern . Fjern den tynde stykker træ , underlaget strips , der spænder bjælkerne ved at trække dem ud af med brækjern eller klo slutningen af en hammer .
5 .
Score lighed med øvrige støbning med hobbykniv , og derefter glide i kanten af spartel til yderligere løsne det . Lirke det ud med brækjern , hvis du har problemer med at fjerne det .
6 .
Mål omkredsen af loftet på 2 inches væk fra væggen og markere dem pletter med kridt . Søm på nye underlag strips på tværs af bjælker med en hammer , forlader hoveder tilgængelige , startende fra de mærker og bevægende aktiv på 1- fods mellemrum .
7 .
Form sløjfer i slutningen af stykker snor længe nok til at nå længde og bredde af rummet , og hænge sløjfer fra det udsatte neglen hovederne i hver ende af lokalet . Stram strengene nok til at danne lige linjer for at kontrollere , om bestyrelserne er selv på tværs af loftet .
8 .
Tryk shims mellem bestyrelserne og strengene for at kompensere for eventuelle mangler , indtil underlaget strimler sænkes nok til at sidde fast .
9 .
Nail på den 2- tommer bredbånd i hele ender af underlag strimler , og derefter langs strips selv på 4 meter fra hinanden , med hammeren til at skabe en ramme , som du senere kan søm nye loft .
10 .
Flyt stigen til et hjørne for at neglen på hjørnet stykker , det gesimser , til yderligere giver en ramme for metal paneler .
11 .
Udlæg loftet panelerne på gulvet for at være sikker på retningen af det mønster , du ønsker . Overlappe panelerne , da det vil være på loftet for at skjule sluttede områder , der flytter fra hoveddøren til den bagerste ende af lokalet , så du får en nøjagtig visning . Levne plads omkring kanten for at tage højde for grænsen strækninger er nødvendige for store mønstre .
12 .
Stand stigen under rummets centrum og tack op paneler til udformningen strips med dekorative søm , afstand dem på 12 inches fra hinanden og arbejder hen imod væggene . Undgå sømning alt i tæt indtil du er sikker på at alle brikker er korrekt steder . Overlappe stykker i samme retning og mønster som blev lagt ud på gulvet . Stop før de når grænsen områder , hvis du bruger dem .
13 .
Form metalplader med de buede tin klip , før du sætter dem , hvis du har brug for at arbejde rundt stativ rum .

14 .
anbringe nogen grænser med søm og en hammer omkring rummets omkreds .
15 .
Flyt til et hjørne af rummet og søm på hjørnet tilbehør , herunder over-gesimser eller roset-formede stykker til formål at skjule det groveste arbejde nedenunder.
16 .
Installer støbning omkring ydersiden af plads til at skjule gapping mellem panelerne og vægge , sømning af formning over den allerede fastgjort stykker med en hammer . Søm coping fælles hjørner over de steder , hvor støbning mødes i hjørnerne .

Anden Artikel

 • lille køkken farve ideer
 • hvordan man kan dekorere med en nautisk stil
 • hvordan man designer flise medaljoner
 • historiske huse i La Salle township , Michigan
 • hvordan man kan konvertere en tv krog ind i en reol
 • hvordan man kan hænge plakaten bord
 • klassiske vindue behandlinger
 • hvordan man laver en baldakin for en børne seng
 • hvordan man kan blande kina mønstre
 • hvordan man kan gøre tinkerbell dresser skuffer
 •