hvordan man designer en lille mester badeværelse

hvordan man designer en lille mester badeværelseDesigne en lille mester badeværelse er en nem projekt, som kræver ingen større byggeri eller større ombygning . Mens disse små rum er udfordrende at dekorere , ser de større og mere ekspansiv med brugen af monokromatisk farveskemaer , reflekterende spejle og mangel på rod . En smuk , visuelt tiltrækkende og effektiv rummet er meget enkel at opnå med et par nemme at finde emner og en lille indretning viden

Du skal bruge: .
Paint , lys farve
Malerulle .
Malerulle gryde.
Pensler .
Spejle.
Hylder.
Hyldeknægte .
Håndklædeholder .
Monokromatisk badeforhæng .
Monokromatisk håndklæder .
Monokromatisk gardiner .

Design en lille mester badeværelse


1 .
Paint væggene en lys farve . Små master badeværelse ser større og mere ekspansiv , når du maler væggene en lys nuance . Lyse farver, gør væggene trækker sig tilbage , hvilket er en illusion , der arbejder i din favør , når du designer din lille badeværelse .
2 .
Hæng spejle til visuelt forstørre pladsen . Spejle hjælpe reflekterer lys og giver en følelse af ekstra plads . Montér en spejlet over vasken og en anden på den modsatte væg for at gøre væggene vises meget bredere .
3 .
Tilføj en piedestal synke til din lille mester badeværelse i stedet for en forfængelighed . Piedestal dræn er lavet af porcelæn , med en kolonne-formet bund og et bassin på toppen , og er bare den perfekte størrelse til at passe ind i et lille værelse, da de tilføjer charme og visuelle appel samt
4 .
Indarbejd åbne reoler . Åbne hylder udsætte væggen bag dem , hvilket gør rummet føles større . At skabe en smuk lille badeværelse , der har en illusion om mere plads , skal du installere åbne hylder over toilettet område at gøre brug af dette område og smukt arrangere elementer såsom toiletartikler , håndklæder og toiletpapir .
5 .

Hang et håndklæde rack på bagsiden af døren til badeværelset . Da pladsen er en præmie i et lille badeværelse , ikke spilder værdifuld vægplads med håndklæde stativer . Hængende håndklæder på en back-of-the-dørs håndklæde bøjle gør hver centimeter tæller i dit lille mester badeværelse .
6 .
Design dit badeværelse ved hjælp af en monokromatisk farveskema . Vælg et farveskema , der er baseret på forskellige værdier af samme farve til illusionen om maksimal plads . Tilføj badeforhæng , håndklæder og gardiner , der alle er en farve , og vælg emner, der matcher farven på dine vægge.
7 .
Minimer rod . En lille mester badeværelse er ikke stedet for en bordplade fuld af kosmetik , som visuelt rod hurtigt minimerer udseendet af din plads. Hold bordplader og hylder som uproblematisk som muligt for et lille badeværelse med stor appel til de kommende år .

gode råd og advarsler


 • Hold dit lille badeværelse som tilbehør fri som muligt . Visuelt rod gør dit badeværelse føle endnu mindre , så hold poster som hæmmer , magasin stativer og planter i dit soveværelse i stedet .
 • Anden Artikel

 • DIY : udendørs lampe indlæg
 • farve teknikker til maling vægge
 • hvordan man kan matche limegrøn 1950’erne badeværelse fliser
 • DIY hængende fluorescerende lamper
 • hvordan man kan udforme en kreativ headboard til din seng
 • hvordan man kan rense en hvid tæppe
 • hvordan man kan male træfinér omkring kabinetter
 • hvordan man lægger skuffe trækker
 • hvordan man kan male hvide køkken frysere for at gøre dem til at ligne eg
 • kompakt køkken ideer
 •