hvordan man finder en maling farve til et soveværelse

hvordan man finder en maling farve til et soveværelseValg af soveværelse maling farver er ofte en meget vanskelig og frustrerende opgave for nogle boligejere . Med alle de regnbuens farver til din rådighed , picking den perfekte nuance til dit private rum er ofte en stressende opgave . Der er mange forskellige elementer at tage i betragtning ved udvælgelsen af et soveværelse maling farve , dog med en lidt viden om farvehjulet , nogle omhyggelig observation af rummet og udnyttelsen af flere indretning tips en fantastisk soveværelse tilbagetog er let at opnå .

Du skal bruge:
farvehjul
. Maling farve chips .


1 .
Overvej eksisterende rum farve elementer. Når du vælger et soveværelse maling farve , inddrage al foreliggende farver af tæpper , dyner og gardiner , som du ønsker at forblive i rummet . Farvevalg skal koordinere pænt med disse elementer til en visuelt tiltalende rum .
2 .
Arbejde med den type og mængde af naturligt lys i rummet . Soveværelse maling farvevalg påvirkes af antallet af vinduer i et rum og også de retninger , de står over for. Forskellige mængder af lys påvirke opfattelsen af farver , som bestemmer din maling valg .
3 .
Overvej rummets størrelse . Små værelser ser ofte større med lyse maling på væggene , mens store værelser synes hyggeligere med mørke-farvet maling valg . Vælg den passende lys eller mørk nuancer af dine vægge med plads størrelse i tankerne .
4 .
Forskning stil på dit værelse . Sommetider et soveværelse maling farve bestemmes af den stil i rummet . For eksempel , ofte i toscansk stil soveværelser brug nuancer af gult og guld på væggene , mens sommerhus-stil værelser er indrettet mere pasteller af blå , grøn og hvid .
5 .
Vælg soveværelse maling farver med stemning i tankerne . Cool farver som blå , grøn og lavendel giver et værelse en cool, afslappet følelse , og varme farver som rød , gul og orange give et værelse en mere energisk appel . Bestem, hvordan du ønsker dit færdige soveværelse til at føle i form af humør , når de vælger en maling farve til væggene .
6 .
Brug farvehjulet . Når du vælger soveværelse maling farver , så brug farvehjulet for hjælp til Hue valg . Analoge farver er farver , der ligger ved siden af hinanden på rattet og producere rum, føler dig rolig og afklaret . Gratis farver er modsat rattet og give et rum et mere dramatisk udseende .
7 .
Inkorporere stof mønstre og farver . For mange boligejere , der kommer valg til soveværelset farver med picking up farver fra sengetæppe eller Trøsteren , som er på sengen. Vælg en favorit nuance fra din stoffer , og bruge det på væggene om et værelse med stor visuel appel , der skaber varige nydelse for de kommende år .

gode råd og advarsler


 • Køb flere eksempler på virksomheder maling , og male en lille del af dit soveværelse væg . Trial maling bruger kan du visualisere den aktuelle malingen farve i rummet , før du vælger den endelige farve .
 • Anden Artikel

 • farver , som supplerer lime grøn
 • DIY køkken backsplash opbakning
 • awesome soveværelse ideer til teenagere
 • sommerfugl soveværelse ideer
 • planteskole Vægmaleri ideer
 • hvordan man plet en sten pejs
 • hvordan man kan hænge skærmen gardiner
 • hvordan man kan male et værelse pink & brun
 • hvordan man kan male & nød interiør mursten
 • gør- det - selv ideer til en backsplash
 •