hvordan man installere en fladskærm pejs

hvordan man installere en fladskærm pejsI mange værelser , er pejsen det centrale omdrejningspunkt . Som et resultat , installere en fladskærm over pejsen giver mening fra en visning og æstetisk synspunkt . Visse overvejelser skal tages i betragtning ved boring i murværk , men bruger den rigtige redskaber og ankre kan slå en potentiel hovedpine i en enkel installation . Hertil kommer , under hensyntagen til ting som varme fra pejsen , og sikrer, at enheden er ikke for høj behagelig at se på andre spørgsmål, der ikke normalt forekommer i en konventionel fladskærm installere .

Du skal bruge:
Bor
. 3 /16 tommer murværk bit .
Topnøgle med skær .
Betonankre eller 4 tommer forsinkelse bolte .
Niveau .
TV beslag .
Skruetrækkere ( Philips , fladt hoved , Allen ) .
Philips smule vedhæftet fil .
Termometer.
Maler tape .
Markør .
Hammer .

Pejs Installer


1 .
Mål temperaturen kommer fra pejsen med den på . Tape et termometer over pejsen , i nogenlunde samme position som den planlagte monteringssted af sættet . Malerens bånd sikrer ingen skader på den eksisterende maling , hvis det er relevant . Hvis temperaturen overstiger 100 grader Fahrenheit , skal du ikke fortsætte .
2 .
Vurder afstand fra det sæt, den påtænkte monteringssted til opholdsområde. Formålet er at sikre, at der ikke vil blive væsentligt over øjenhøjde , mens du ser .
3 .
Placer vægbeslaget del af montere på pejsen , mindst 6 inches over pejs åbning . Hvis der er en Mantel på plads , desto bedre , da dette kan være nyttigt i afskærmning fra overskydende varme . Mark mindst fire monteringshuller med en markør , helst på mørtel , hvis den findes .
4 .
Fjern vægbeslag og der er afsat . Bor de markerede bolt steder med boremaskinen og 3 /16 tommer bit .
5 .
Flyt vægbeslaget på godt . Skru i enten 4 tommer halter bolte ( med træ knopper og gipsvæg ) , eller de konkrete ankre ( med mursten , mørtel og /eller beton ) . Brug topnøgle og indsætter for forsinkelse bolte , eller boret , Philips bit, og en hammer til ankre . I sidstnævnte tilfælde , hammer i ankre første . Placer vægbeslaget over anker 's åbninger , skru derefter i Philips hovedet anker skruer ved hjælp af boremaskinen og Philips hovedet lidt .
6 .
Skru i tv beslaget side af vægbeslag til TV med den medfølgende passende størrelse skruer og skruetrækker . Sørg for, at beslaget arme ikke længere end til underkanten af sættet , eller over det .
7 .
Løft og hænge indstillet på vægbeslag , ved hjælp af en hjælper . Stå i et par minutter og observere adfærd vægbeslag , for at sikre enheden er solid , og mount 's fastgøringspunkter er pålidelige .

Anden Artikel

 • hvordan man plet eg frysere at være mørkere
 • lille køkken ideer
 • hvad er voksdug stof ?
 • hvordan man finder stuen maling
 • hvordan du fjerner en maling lugt
 • ideer til konkrete bordplader
 • hvordan man kan male et træ klædeskab
 • loft design tips
 • hvordan man kan ændre en veranda lys
 • vindue udsmykning ideer til hjemmet
 •