hvordan man kan bevare hestehår gips

hvordan man kan bevare hestehår gipsGips er en gammel materiale til indvendige vægge og lofter , der blev ofte brugt indtil slutningen af 1950'erne . I dag er mange gamle huse har stadig interiør funktioner gjort helt eller delvist fra Pudsprofiler og gips . Bygherrer , der anvendes gips som en del af en lægte og gips byggeprocessen , som omfattede trælægter , stablet og sømmet på hinanden og derefter dækket med et tyndt lag gips . En af de mest populære typer var hestehår puds , da det gav en ekstra bindende virkning

Du skal bruge: .
Lime kit .
Sand.
Blanderen.
Hestehår .
Målebæger ( 1 kop størrelse ) .
Spartel .
Metal .
Hæftemaskinen og hæfteklammer .


1 .
Check din hestehår gips vægge eller lofter . Dette trin er vigtigt , da fastsættelsen af niveauet og typen af skader vil danne grundlag for en bevaring behandling . Check for revner og huller og også deres størrelse og længde . Hvis store pletter af gips mangler , skal du erstatte det for at gøre det sømløse .
2 .
Lav en blanding af en del kalk kit og tre dele sand . Blandes grundigt i en cement mixer i en halv time. Bare tilføje en lille mængde vand, hvis blandingen virker for tør eller har krummer i hudens struktur. Den endelige konsekvens skal være tyk , glat og smørbar .
3 .
Tilføj hestehår til blandingen ved langsomt drysse det over blandingen , mens du røre . Husk at pointen er at få alle hestehår jævnt fordelt inden for spredning . Du kan også bruge 3 kopper hestehår pr 1 gallon af gips blanding . Sørg for at bruge gips med det samme , da kalk kit skader hestehår over tid , hvis det ikke anvendes straks .
4 .
Spred blandingen over den store plaster på væggen eller loftet ved hjælp af en spartel . Sørg for at dække hele patch og ikke at gå glip af en plads , da reparation patches er afgørende for at opretholde hestehår gips . Hvis du ikke rette plaster på, så hurtigt som muligt , vil gips fortsat forværres og smuldre væk . Påfør to lag hestehår gips . Først anvendes en let , tynd underuld , kun at dække lægter . Når dette lag tørrer helt , tilføje endnu et lag for at gøre overfladen glat og jævn.
5 .
Fyld revner og huller i hestehår gips overflade med den samme blanding , med samme spartel . Også følge reglen om to lette lag i stedet for én tyk lag . Gør det forsigtigt og langsomt , og sørg for at overfladen er jævn og glat .
6 .
Styrke hestehår overfladen ved at tilføje en strækmetal mesh til plasteret ved hæftning det med en fast bestanddel pistol . Dette er en metode til at bevare hestehår gips , hvis en masse af de gamle gips har smuldret , skaden er for svær , eller hvis du ønsker ekstra styrke . I dette tilfælde , strimler resten af den gamle hest gips med en lang metal spartel eller et lignende værktøj . Så gælder tre lys , tynde lag til Pudsprofiler og mesh for at skabe en ny hest hår puds overfladen .
7 .
holdes luftfugtighed i rummet , hvor du har hestehår gips vægge . Hvis miljøet er for fugtigt , kan træet lægter absorbere fugt fra luften og få gips til at falde . Bevare gamle hestehår gips overflader betyder at opretholde en kontrolleret , tørt og sundt miljø .

gode råd og advarsler


 • Før lappe huller og revner , spray lidt vand på den gamle hestehår gips med en sprayflaske . Dette vil sikre en bedre binding mellem den gamle og den nye gips .
 • Når vi beskæftiger os med gamle gips vægge , så sørg for at bære en beskyttende støvmaske sammen med det fælles arbejde gear . Det vil forhindre dig i at indånde fint støv fra væggene , som kan blive et alvorligt sundhedsproblem og et luftbåret problem .
 • Anden Artikel

 • teenage pige soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan male & stencil en piges soveværelse
 • hvordan man kan gøre blomsterarrangementer med tulipaner
 • hvordan man kan vælge male farver til et håndværk værelse
 • hvordan man kan identificere en Waterford vase
 • hvordan man montere udendørs indgang lys
 • hvordan man kan dekorere omkring en garderobe
 • hvordan man kan skære trimme støbning
 • ideer til maling indendørs rum
 • hvordan du udskifter fine porcelæn
 •