hvordan man kan skære en dørmåtte til størrelse

hvordan man kan skære en dørmåtte til størrelseEn dørmåtte tilbyder gæsterne et velkomment invitation ind i hjemmet , samt skabe en overflade til aftørring dine fødder til at forhindre tracking en rod ind i hjemmet . Uanset om du placerer din dørmåtte inden for eller uden for dit hjem , kan en forkert størrelse dørmåtte gøre din udsmykning stil synes sjusket eller blot giver en fare . En dørmåtte for stor måske nødt til at sidde sidelæns og ikke kunne vise tekst eller hænge ud over trin ofte volder dig eller dine gæster til rejse eller falde . Skære din dørmåtte til størrelse vil forbedre udseendet af din front trin eller foyer og også fjerne risikoen for skader .

Du skal bruge:
Målebånd
. Carpenter's torv .
Kridt-line .
Utility kniv .
Siliconefugemasse .
Dørmåtte .


1 .
Mål bredden af dit døråbningen til at bestemme den optimale længde for din dørmåtte . Mål afstanden mellem enden af døren og væggen , hvis du ønsker at placere en dørmåtte inde i en dør , der sidder i et hjørne . Det dobbelte tommer måling og tilføje bredde åbningen for at bestemme den maksimale størrelse for din dørmåtte .
2 .
Mål bredden af dørmåtte for at sikre, at måtten passer til din døren eller placering site . Hvis måtten ikke passer , måle site for den maksimale dørmåtte bredde, du kan placere i området .
3 .
Brug målinger fra de forrige trin, målebånd , Carpenter 's torv og kridt linje at tegne skære linier på dørmåtte . For dørmåtter , der indeholder tekst eller design , skal du centrere skære linier at redde design . Mål indad på alle sider , som er nødvendigt , og lave små mærker til at guide , hvor meget mat til at fjerne uden for design . Stræk kridtstreg lige over måtten , mellem varemærker og plukke den linje for at oprette lige , ikke-slanting linjer til at vejlede dig som du skærer måtten .
4 .
Fold dørmåtte i halve bredde og længde-klog, lave små kridtmærkerne at betyde midten af hver side af døren måtten . Reference disse varemærker , mens du tegner opskæring linjer for dørmåtte . Gøre skære linjer for dørmåtte længde først , og derefter foretage de linjer for bredden af måtten , hvis det er nødvendigt .
5 .
Score opskæring linjer ved at trække kniv på tværs linjerne . Forsøg ikke at skære lige igennem måtten straks , da dette vil producere forskudt og takkede nedskæringer . I stedet flere gange trække hobbykniv på tværs af linjerne langsomt , indtil du fjerner det overskydende dele af dørmåtte helt . Skær den ene side ad gangen i stedet for at forsøge at skære det overskydende i en ramme formen .
6 .
Påfør en tynd streg af silicone fugemasse til skære kanter dørmåtte . Dette medvirker til at forhindre dørmåtte fra optrevling og eventuelle fibre fra optrævling eller faldende løs . Påfør tætningsmasse langsomt og glat det ned med fingeren . Tillad fugemassen tørre inden du sætter den dørmåtte ned til brug .

Anden Artikel

 • køkken & spisestue design ideer
 • victorian loft behandlinger
 • halloween spisestue udsmykning idéer
 • udsmykning ideer til en Cape Cod stil hjem
 • typer af omgivende lys
 • billige køkkenbordet ideer
 • muligheder for maleri træpaneler
 • hvordan man kan vaske foldegardiner
 • hvordan man laver en slipcover mønster
 • vægbeklædning typer
 •