hvordan man kan skjule billeder i en væg maleri

hvordan man kan skjule billeder i en væg maleriNogle gange kan du ønsker at bruge gammeldags teknikker til at skjule private fotografier og dokumenter . En mulighed er en standard sikker . En anden , mere kreative løsning er at skjule fotografier i en væg maleri . Lærreder har en ramme opbakning , at lærredet stoffet er strakt ud over . Dette giver lærredet dybde . Når et lærred er udformet , der formede typisk klæber en bagsider til dekorative billedrammen at skjule uattraktive bagsiden af lærredet og beskytte din væg mod ridser . At skjule dine billeder , skal du ordentligt fjerne og udskifte bagsider .

Du skal bruge:
Brown håndværk papir
. Skærebræt .
Hobbykniv .
Dobbeltklæbende tape .
2-leder rem bøjler .
Syl .
Framing skruer .
Skruetrækker .
Wire Clippers .
Framing wire .

Skæring Papir Opbakning


1 .
Vend lærred over , så bagsiden vender opad . Mål højde og bredde på lærred fra omkring 1 /8 tomme rundt i kanten af billedrammen .
2 .
Mål og markere et stykke brunt håndværk papir så de passer til højden og bredde af bagsiden af lærred . Brug en eller to af de eksisterende kanter hvis det er muligt . Placer håndværk papiret på et skærebræt .
3 .
Placer metal målestok langs den første markerede måling . Tryk på målestok fast med den ene hånd og placere klinge af den hobbykniv lige over kanten af papiret .
4 .
Træk kniven ned papiret , at anvende pres og holde bladet mod lige kant . Gentag dette for de resterende sider af papiret for at producere en plade af samme størrelse som bagsiden af lærred .

skjule dine billeder


1 .
Overhold et tyndt stykke dobbeltklæbende tape langs yderkanten af billedrammen , mellem 1 /8 og 1 /4 tommer fra kanten .
2 .
Place eller tape dine fotografier inde i lærredet .
3 .
Hold de to øverste hjørner af håndværk papiret i hver hånd . Hold papiret over rammen , der sikrer, at papiret er lige . Tryk på øverste hjørner af papiret på den øverste hjørner af rammen til at overholde den på plads .
4 .
Træk nederste hjørner af papiret ned , indtil bagsider er stram , men ikke rislende . Tryk på den nederste hjørner af papiret på bunden af rammen .
5 .
Tryk ned på papir i mellem rammen hjørnerne . Kør dine fingre forsigtigt over den ydre kant af papiret opbakning til helt at overholde det .

Påsætning Framing Hardware


1 .
Placer hver ledning strop strop omkring 1 /3 af vejen ned fra toppen af indrammede maleri , med hver strop bosætte sig i midten af rammen . Sørg for, metal loops er rettet mod hinanden .
2 .
Brug linealen til at sikre, at wiren gjorden bøjler er endnu . Markere, hvor hullerne i bøjler er på bagsider . Fjern bøjler .
3 .
Hold den spidse ende af syl over de mærker , og tryk hårdt ned for at skabe et lille hul . Placer ledningen stroppen bøjler på plads igen .
4 .
Sæt karmskruer i gjorden bøjle hullerne og skru dem på plads . Sørg for, at skruerne er ikke længere end tykkelsen af rammen .
5 .
Løs en længde på indramning wire og stikke enden gennem en af bøjlen sløjfer . Træk enden gennem omkring 2 eller 3 inches , så fold wiren og drej det rundt om sig selv . Gør dette , indtil hele 2 eller 3 inches af ledninger er tæt pakket .
6 .
Træk wiren , med spolen stadig er fastgjort , på tværs af maleriet til den anden bøjle løkke. Wiren skal være noget løs , ikke stramt. Skær ledning fra spolen , og sørg for at tilføje en ekstra 3 eller 4 inches til indpakning .
7 .
Fold den anden ende af ledningen over modsatte teleslynge , holde tråden forholdsvis løs mellem bøjler . Twist i slutningen af wiren rundt om sig selv tæt . Hænge maleriet fra indramning ledning .

gode råd og advarsler


 • Jo tykkere og tungere rammen er, jo stærkere din ledning rem bøjler skal være. Brug wire rem bøjler med flere huller for ekstra styrke .
 • Anden Artikel

 • retro tapet tutorial
 • reoler ideer til en piges værelse
 • konvertering ideer til en kælder
 • alkove reoler ideer
 • indrejse væg skab ideer
 • væg maling ideer til børn
 • udendørs belysning koncepter
 • omkring dekorative vægtæppet bogstaver
 • hvordan man kan bejdse hårdttræ trapper
 • hvordan du fjerner en halopar halogen pære
 •