hvordan man skaber en faux træ-finish med bejdse

hvordan man skaber en faux træ-finish med bejdseFaux træoverflader tilføje en organisk element til forarbejdede overflader . Vinyl , aluminium og glasfiber døre og vinduer er gode kandidater til en faux træ korn færdig med at bruge gel-typen pletter . Den er færdig er anvendt i en tre-trins proces . Du skal oprette en fast base coat , hvorefter der tilsættes højlys og skygger på toppen til at repræsentere træets årer . Gel-typen pletter virker bedst på grund af deres tunge konsistens . Penetrerende pletter tendens til at sprede eller køre

Du skal bruge: .
Sander
Sandpapir .
Wood kornprøver .
Latex maling .
Pensler .
Gel pletten .
Klar akryl .


1 .
Sand overfladen , der skal kornet ved hjælp af en excentersliber og 100- sandpapir . Dette vil Scuff det eksisterende finish på overfladen , så malingen til at overholde ordentligt .
2 .
Vælg et træ, korn til at efterligne . Eksempler kan findes på prøve chips til træ pletter . Køb eller bland en flad maling underlak på den letteste farven i træet prøven . Købe to pletten farver , den ene en medium tone fra prøven , den anden matchende den mørkeste farve i prøven .
3 .
Paint grundfarven på overfladen med en blød børste . Arbejde i lange lige strøg i overensstemmelse med den retning, din kunstige korn vil køre . Arbejde for at forebygge løber og drypper i finish . Påfør endnu et lag hvis det er nødvendigt for at dække hele overfladen . Tillad malingen tørre .
4 .
Brug en ren tør børste til at anvende pletten . Start med en middel farvenuance først. Dukkert bare spidsen af børster ind i pletten . Skrabe så meget pletten fra ved hjælp af kant kan som muligt . Børste langs overfladen, der skal kornet , anvende en lys frakke af stribet korn linjer hen over overfladen . Undgå omarbejdelse områder, der allerede tør-børstet med mediet farve . Skridt tilbage for at undersøge for planhed i ansøgningen . Fortsæt, indtil overfladen er jævnt kornet . Tillad denne frakke til at tørre grundigt .
5 .
Påfør den mørkeste farve med en tør ren børste på samme måde som på mellemlang tone . Dette er skygge af kornet . Brug det lidt mere sparsomt end på mellemlang tone . Træd tilbage ofte for at kontrollere effekten . Brug prøven chip som en rettesnor for at opnå det korn effekt . Tillad pletten tørre .
6 .
Brush på to lag klar akryl finish over pletten til at forsegle slut med en blød børste . Arbejde i retning af kornet , sprede finish så jævnt som muligt . Tillad etiketten anbefalede tørretid mellem lagene og arbejde for at forebygge løber og drypper i finish .

Anden Artikel

 • aluminium vs pvc -vinduer
 • måder at dekorere med land træ skodder
 • hvordan man kan male hvide køkken frysere for at gøre dem til at ligne eg
 • hvordan du installerer belysning til en børnehave
 • landkøkken maling ideer
 • hvordan man kan male en backsplash
 • hvordan du tilføjer foring til gardiner
 • ideer til at dekorere et musiklokale
 • alrum møbler ideer
 • enkle kælder ideer
 •