hvordan man vælger en bordplade farve

hvordan man vælger en bordplade farveBordplader er en af de største flader i dit køkken , så det giver mening at ville koordinere deres farve med resten af din indretning . Samtidig med at vælge en farve til tider kan være begrænset af de materialer, du vil have din bordplader lavet af , du i det hele , har en bred vifte af farver at vælge imellem . Da de fleste mennesker ikke ændrer deres bordplader meget ofte , er det vigtigt at vælge en farve, du føler vil " sidste ".

Du skal bruge:
Billede af dit køkken


. 1 .
Vælg det materiale, du vil have din countertops at være lavet af . Dette er det vigtigste aspekt af køkkenbordet udvælgelse , da det mest påvirker pris og holdbarhed , og vil begrænse dit valg af farver .
2 .
Vælg , om du ønsker en trendy eller en klassisk farve . Trendy farver ( som lilla eller lyse greens ) kan fremvise mere personlighed , men klassiske farver har en bedre chance for at stå sin prøve og tillader dig mere fleksibilitet i den fremtidige istandsættelse .
3 .
Overvej din eksisterende indretning . Hvis dit køkken har en " gamle verden " føler , overveje varme farver , som dybe røde og brune . Hvis dit køkken har en mere moderne look , kan du overveje cool , smart , sten-farvet nuancer gerne grå og sort .
4 .
Tænk over dine kabinet og gulvbelægning . Du ønsker ikke at forsøge at matche farverne nøjagtigt , da dette kan give dit køkken en konstrueret look . Vælg i stedet komplementære farver . For eksempel , hvis du har grå stengulv kunne du vælge en sort bordplade . Hvis dine kabinetter er lys træ , en creme farve ville fungere godt for din køkkenbordet . Se ressource Kitchens. it . for at få flere oplysninger om valg af komplementære farver .
5 .
Bed om at se prøver af køkkenbordet og farve du er interesseret i. Clever farve navne kan lyde godt , men de kan ikke se ud som forventet , når der anvendes i dit køkken.

6 .
Tænk oprydning . Mens farven ikke gør meget af en forskel i at bevare sten bordplader , kan nogle farver laminat være sværere at rengøre . En hvid bordplade kan se klare og rene , når du først får det , men det kan blive plettet over tid uden den rette pleje .
7 .
Kig på forskellige sælgere , hvis du ikke kan finde hvad du vil med det samme . Grundet variationer i materialet , bordplader som kan lyde samme kan faktisk se helt anderledes ud.
8 .
Medbring et billede af dit køkken med dig . Spørg en sælger til råds , hvis du føler dig usikker på en bestemt farve . Ofte større butikker vil have design eksperter til rådighed til at hjælpe dig vælge din indretning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dræbe røde fejl i spansk mos
 • hvordan man kan arrangere pæoner
 • planteskole maling farve ideer
 • hvordan man designer en lille mester badeværelse
 • fransk soveværelse stilarter
 • bali cellulære nuancer monteringsvejledning
 • måder at male et soveværelse
 • kunstneriske maleværktøjer
 • lille soveværelse maling farver
 • hvordan du tilføjer spille sand til at male
 •