ideer til børneværelse undersøiske tema

ideer til børneværelse undersøiske temaFor børn , et soveværelse er ikke bare et sted at sove , men det er også et sted at spille , forestille sig og tilbringe tid sammen med venner . Dit barns soveværelse skal afspejle hans eller hendes interesser og gnist deres fantasi . Hvis havet og alt akvatiske er ting , at dit barn er vilde med , her er et par skridt til at skabe en dynamisk undervands-tema værelse .

Ocean Vægge

Lad væggene danne grundlag for dit barns ocean-tema soveværelse . Skab en undersøisk look ved at male væggene med forskellige nuancer af blå . Male bunden af væggene en mørke blå, midt i væggene et medium skygge af blå og den øverste del af væggene en lysere nuance af farven . Placering af farver i denne rækkefølge giver rummet en realistisk udseende , som overfladen af de reelle havet er lysere blå og dybere vand , jo mørkere bliver det . Brug stencils til at male vanddyr på væggene . Mørkegrøn maling er ideel til at skabe tang .

Skattekisten Toy Box

Storage er et væsentligt element i et barns værelse . For en undervands tema soveværelse , skabe en skattekiste legetøj boks. Købe et stykke legetøj boks fra en genbrugsforretning eller rabat boligindretningsprodukter butik . Også købe mørk og lys brun maling og en knitren afsluttende løsning fra et hjem forbedring butik . Maling boksen mørk brun. Når malingen tørrer , gælder knitren afsluttende løsning på boksen . Efter opløsningen tørrer , anvende en top coat af lys brun maling til kassen . Den knitrende effekt vil gøre det se ud som om kassen er blevet nedsænket i vand i et stykke tid . Brug reb til at oprette stropper til enderne af kassen . På låget af brystet , skriver dit barns navn og " bytte " . Placer skattekiste legekassen ved foden af sengen og fyld den med dit barns legetøj .

sengetøj

Brug sengetøj , at både opfordring til at tænke på havet og er komfortable at sove på . En turkis blåt bomuld narresut placeret på toppen af havets grønne ark er ideelt til dette rum . En frotté grøn og blå tie- farvet narresut fremkalder bølger og er en behagelig stof til at sove på . Sted plys microfiber nyhed havdyr puder på sengen .

Underwater Tilbehør

Tie sammen udseendet af rummet med hav- tema tilbehør . Hvis du bor i nærheden af stranden , indsamle skaller , sten og hav glas-hvis du ikke bor i nærheden af stranden , kan disse elementer købes fra et håndværk butik . Placere disse objekter i glasskåle og vise dem på hylderne i rummet . En fiskegarn hang i hjørnet af rummet er et andet ideelt sted at gemme legetøj og tilføjer til udseendet af rummet . Hang fiskenet fra gardinstænger og placere dem over vinduerne . En overdådigt sandfarvet område tæppe er et blødt underlag at spille på . Stock bøger hylder med hav-tema bøger .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male laminat køkkenskabe
 • vestlige tema udsmykning idéer til dagligstuer
 • ideer til at skjule en vaskerum
 • hvordan man kan arrangere en queen size seng i et lille rum
 • hvordan man kan dekorere en vitrineskab med retter
 • definition af persienner
 • hvordan man kan male et gulv , så det ligner hårdttræ
 • de bedste soveværelse ideer til børn
 • loftslampe typer
 • awesome soveværelse ideer til teenagere
 •