ideer til closet hylder

ideer til closet hylderDer er mange grunde til at føje hylder til et skab , fra oprydning rod til at skabe ekstra lagerplads . Hylder kan komme i mange forskellige materialer , som er egnet til forskellige behov . Uanset hvilket budget eller design erfaring du har, kan du organisere et skab , samtidig med at det ser godt ud ved blot at tilføje et par hylder .

Wire Reoler

Wire reoler , der består af små stive ledninger , der er forbundne , er let at installere og generelt meget overkommelig . De hylder kommer i små stykker , så med lidt omtanke og planlægning , kan du oprette næsten enhver form for skab reoler design . Wire reoler kan også nemt saves i stykker for at sikre, at det passer korrekt . Du behøver kun et par enkle værktøjer til at installere wire reoler , bare husk at installere den støtte spor i væggen stutterier , for hylderne til at holde nogen vægt . Trådhylder har meget lidt overflade , så de har brug for næsten ingen rengøring eller tørre støv . Du kan købe wire reoler i pre -set kits at spare lidt penge over køb af de enkelte stykker . De fleste fremstiller vil også tilbyde pre -made tilbehør som wire skuffer eller bakker , som du kan optage i dit design .

Laminat Hylder

Melamin laminat hylder kommer i stykker , der vil forbinde sammen, så der er fleksibilitet i antallet af skuffer og hylder du kan have . Laminat er færdig spånplader , der har glatte overflader , så du bliver nødt til at støv og rengør det . Laminat producenter tilbyder alle former for tilbehør og tilføjelser , som skuffer , sko stativer og kurve , så du kan tilpasse skabet . Når alle de laminat stykker er tilsluttet , vil enheden stå på sine egne , så det behøver ikke at være forankret i et skab væg . Laminat reoler normalt fås i hvid , mørk eller træoverflader , så du kan vælge den, der passer bedst til dit værelse motiv .

Custom Træ Hylder

Kundetilpassede træhylder er kan være dyrt eller arbejdsintensive , afhængigt af om du bygge dem selv eller betale nogen til at gøre det . Den store fordel ved at træ hylder er, at du kan skære træet til en specifikation og skabe en helt personligt look. Træhylder kan passe ind i selv de mærkeligste skab figurer . Bolt færdig træhylder til væggen skruer til støtte og sikkerhed , selv om den endelige struktur vil stå på egne . Træhylder vil samle støv og snavs , så rense dem fra tid til anden .

metal eller plast Hylder

Hvis du har et rektangulært skab , og du ikke ønsker at rode med selv de simpleste af brugerdefinerede reoler installerer , du kan købe metal eller plastic lager reoler . Disse stykker vil normalt have fire eller fem individuelle hylder holdt sammen af fire lodrette stolper . De fleste af disse hylder , vil kræve en vis samling , men sættet skal indeholde alle de værktøjer, du får brug for . Sørg for , at dit skab indgang er bred nok til at passe de forsamlede reol igennem det . Disse typer af hylder måske ikke ud af meget , men de kan holde en god mængde af vægt og kan samles hurtigt .

Anden Artikel

 • ideer til lamelgardiner
 • hvordan du fjerner en gammel mur grænse
 • ARTEX teknikker
 • landet tema ideer
 • Hvordan kan jeg pris en antik lampe ?
 • billige baby indretning håndværk
 • hvordan man kan male fransk landkøkken frysere
 • kreative ideer til skillevægge i et hjem
 • hvordan du udskifter filteret på en spraytech g -10 xl pistol
 • Coca-Cola udsmykning idéer
 •