ideer til en baby drengens værelse

ideer til en baby drengens værelseNår du tænker profil ideer til en lille dreng værelse , overveje , hvor længe barnet skal bruge lokalet , før du vil indrette . Undgå ideer , der er passende kun til spædbørn , hvis barnet vil bruge plads til mange år . Picking en tema er en god idé og vil hjælpe med at bringe alle detaljer i rummet sammen, men undgå at gå over toppen , så hold temaet brede og subtil .

Sport

Vælg en favorit hold til at fremvise med team farver og maskot , vælg blot en sport som fodbold eller vælge at funktionen mange sportsgrene. Vælg to farver, som repræsenterer dit foretrukne sportshold og male en accent væg med dem , og du kan halvere væggen med et tapet grænsen eller efterlade en hvid stribe mur mellem de to farver .

Bedding , væg udsmykning , lamper og gardiner kan alle være relateret til sport. Hang sports plakater , samlekort , trøjer eller skum fingre for udsmykning ; gøre hjemmelavet vimpler fra filt . Oprette en shadowbox med sport memorabilia som billet artikler for et personligt touch .

Dyr og Fritid

Babyer nyde at høre og lære lyden af forskellige dyr. Sjov temaer omfatter en jungle , fiskeri , havet, en skov , bondegård, pirat skattejagt jagt og dinosaurer . Vægmalerier kan hjælpe med at sætte tonen for værelset , store maling -by-nummer Vægmaleri overførsler er en god mulighed .

For et pirat værelse , male et stort skattekort på væggen , sammen med palmer og skattekiste . Position barnets krybbe mod en væg og male et skibs sejler over det , så krybbe ligner et skib . En rebstige og rundtræ trimmet spejle som port huller er sjovt indretning poster .

Modern

Et moderne design til en lille dreng værelse samler enkle ideer og et rent look . HGTV. com foreslår male vægge en afdæmpet farve og tilføje lyse dukker af farve i tilbehør . Hold tilbehør til et minimum selv , en moderne rum skal være ligetil med " et minimum af uvedkommende dekorationer , som f. eks bedskirts , flæser og udsmykkede møbler . "

Transport

En dreng værelse baseret på køretøjer , tog , fly eller både kan skabe et rum barnet kan vokse op i gennem årene . racerbiler , bulldozere , dumpere , brandbiler og politi biler er alle gode ideer til en dreng . Vælg en nautisk tema med røde og hvide farver , sejlbåde og muslingeskaller .

Oprette en sjov flyvemaskine rum ved at male loftet himlen blå med hvide skyer . Hæng et par legetøj eller model flyvemaskiner fra kroge i loftet med fiskesnøre , sikre, at de hænger sikkert og ikke over barnets krybbe . For et klassisk look , ramme en jagerpilot 's bombefly jakke og briller til at hænge på væggen .

Licensed Tegn

Du kan finde sengetøj og tilbehør med et barns yndlings tv- fiktive karakterer i mange stormagasiner . Udsmykning en baby drengs værelse med en af disse figurer kan gøre det nemt at finde mange tilbehør til brug . Tilgængelige elementer kan omfatte tæpper , væg grænser , lyskontakt plader , mobiler , sengetøj og hæmmer .

Quilts med tegn på dem er ofte også tilgængelige og gøre store væg udsmykning . Du skal blot fold den øverste kant af dynen over en gardinstang og bruge sikkerhedsnåle til ben dynen til sig selv " . lomme " den gardinstang vil passe ind i dette Hæng gardinstang i centrum af en mur for barnet at nyde

andre ideer

Du behøver ikke at vælge en bestemt tema til din baby drengens værelse . det er nemt at stykke sammen et smukt rum med bare et par enkle ting, du elsker . Vælg en to-eller tre-farvepalet til at følge eller design rummet omkring din favorit sengetøj sæt . Tilføje forskellige tilbehør som træ bogstaver, stave barnets navn eller væg decals for hurtig og nem dekoration .

Anden Artikel

 • månen og stjernerne planteskole indretning
 • ideer til smukke soveværelser
 • hvordan man skaber en hytte stil udsmykning
 • hvordan man kan ændre farven på færdigblandede mørtel
 • hvordan man kan hænge dekorative håndklæder
 • designideer på at bygge en sol veranda
 • folde skærmen
 • definition af persienner
 • DIY gulvmaling
 • varme soveværelse maling farver
 •