ideer til kælderen bar belysning

ideer til kælderen bar belysningDu skal bruge:
Canvas ramme
. Batting .
Saks.
Hæftepistol .
Hæfteklammer.
Tyk stof .
Hammer .
Negle .

En kælder bar kan være et sted for dig og dine venner til at samles til parter , for at se sportsbegivenheder eller bare et sted , hvor du kan slappe af i slutningen af dagen. En af de ting , der hjælper tilføjer stemning til din kælder bar er den rigtige belysning . Tag dig tid til at udforske forskellige ideer til kælderen bar belysning og gøre din bar et unikt udseende sted .

vedhæng Lys

Pendel belysning er dekorativ belysning , der hænger fra loftet og hjælper til at lette de enkelte dele af dit værelse . Det kan være nyttigt , når de bruges i et køkken , fordi det kan tilføje lys til en bestemt del af køkkenet arbejdsområdet uden lys op i hele rummet . I en kælder bar , vedhæng belysning kan medvirke til at skabe en svagt oplyste rum , der føles som om hjørnet bar eller en bar , du kan se på tv . Da vedhæng belysning hænger frit fra en tyk ledning , kan det nogle gange komme i sigtelinje for folk, der forsøger at se tv i din kælder bar . Vær sikker på at du ikke installerer dit pendel belysning i et sted, hvor det vil hindre opfattelse af tv eller komme i mellem folk , der har en samtale .

Forsænket Lys

Når du er ved at opbygge din kælder bar kan du finde dig selv installere drop loftet eller bruge gips til at oprette en struktur loft . Du kan også installere forsænket belysning i din kælder bar loftet og tilføje kontrol af en lysdæmper med til at give den forsænket belysning ekstra effekt . Forsænket belysning tendens til at være mere indirekte end spor belysning eller fluorescerende butik lys , og det kan hjælpe med at sætte en intim følelse at din kælder bar .

Neon

Neon er ikke noget, du vil bruge til at lyse op hele din kælder bar , men brugen af et par neonskilte kan tilføje en farverig , men subtil touch til din kælder indsamling område . Du kan få neonskilte , der ikke bruger lyse farver , eller du kan få en farvestrålende neonskilt og sætte det i spil område af din kælder bar .

Natural Light

Der er et par måder, du kan håndtere naturligt lys i din kælder bar . En bar er normalt ikke den slags steder, der ønsker at være oplyst af solskin , men du kan tone din kælder vinduer til at hjælpe temperament blænding fra solen og stadig spare penge på el-regningen ved hjælp af naturlige lys i stedet for elektricitet i dag . Blok vinduer kan matteret for at hjælpe sprede lyset i din kælder bar . Din anden mulighed er at blokere det naturlige lys med tunge gardiner eller ved at male dine vinduer sort . Men overveje fordele ved at bruge hærdet naturligt lys i løbet af dagen i modsætning til at betale for at bruge elektrisk lys .

Anden Artikel

 • eklektiske vindue behandlinger
 • toscanske hjem design ideer
 • hvordan man kan bevare presset blomster
 • etniske udsmykning idéer
 • unisex børnehave udsmykning idéer
 • nye gulve ideer
 • gæstebadeværelse design ideer
 • aqua havgræs badeværelse ideer
 • spor blind reparation
 • ideer til sidelys vinduet belægninger ved hoveddøren
 •