ideer til køkkener & bad

ideer til køkkener & badkøkkenet og badeværelset er to af de mest utilitaristiske rum i ethvert hus . Selv om køkkenet og badeværelset hver tjener et bestemt formål , det betyder ikke, at du ikke kan gøre dem så æstetisk tiltalende end som et soveværelse eller familie værelse . Designere af hjemmelavede produkter har gjort at renovere køkkener og badeværelser lige så meget om udseende som funktion .

Stenciled Gulve

Giv køkken og badeværelse en ansigtsløftning ved at fokusere på bunden . Tilføj nogle personlige stencil kunst til dit gulv for at gøre en gamle værelse look nyt. " Badeværelse rhus Under $ 100 " anbefaler , at du klippe dine egne stencil motiver fra et stykke pap og male dem med akrylmaling . Hvis du ikke er kunstnerisk tilbøjelige , skal du vælge pre-cut stencils fra en bred vifte af design .

Country Køkken Metal

Hvis du altid har drømt om en gammeldags landkøkken , skal du starte med dekorerede metal . Ifølge " The Country Køkken , " disse oprindeligt billige alternativer til dristig type køkkengrej blev foretrukket af amerikanske husmødre , fordi de bragte en ny lysstyrke og kunstfærdighed til køkkener . Kig efter malede tinware såsom kaffekander , dunke , mælk kander og forme . For at opnå en autentisk landkøkken look , hænge nogle af dine malet metal fra dit køkken loftet .

Mirror i badeværelset

Små badeværelser kan gøres for at se større med spejle . En diagonalt placeret spejl giver illusionen af længere strækninger , end der kan opnås med vandret eller lodret placeret spejle , i henhold til " Bad Idea fil. " Et andet forslag til at gøre en trang badeværelse forekomme mindre begrænset , er at installere en frameless glas brusebad . Udformningen af denne funktion skaber næsten usynlige linjer , der giver en illusion af mere plads .

Oprettelse Køkken lagringsplads

Opret nogle ekstra lagerplads i dit køkken ved at undersøge bagvæggen af døre af din frysere . Look at se , om der er tilstrækkelig plads på bagvæggen til at bygge hylder eller om der er nok plads til at hænge ting på indersiden skabslåger , når de er lukkede .

Kobber badekar

Hvis du virkelig ønsker at gøre dit badeværelse skille sig ud fra resten , overveje at gøre væk med den kedelige gamle plastic badekar indbygget i væggen og afgive en erklæring ved at installere en fritstående kobber badekar . Kobber badekar er behandlet med en lak til at yde beskyttelse mod skader , men være opmærksom , hvis du ridser i overfladen , vil dit badekar udvikle den samme slags grønlige udseende som kobber dækker Statue of Liberty .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fortælle om det er olie eller latex maling ?
 • design ideer til flise
 • PET bevis vindue behandlinger
 • stuk slagger væg instruktioner
 • hvordan man kan male vinyl sædepuder
 • hjem design ideer til maling
 • hvordan man omlakering en porcelæn klo badekar
 • hvordan du fjerner alkydmaling
 • enkle gårdhave ideer
 • DIY hængende lamper
 •