ideer til skydedøre closet døre

ideer til skydedøre closet døreDu kan finde skydedøre skab døre i mange lejligheder , fordi der i teorien kan de spare plads-der er ingen døre , der svinger indad og udad . Men de er ikke alles kop te , da skydedøre forhindre dig i at se ind i hele dit skab på én gang . Nogle er tunge , og skubbe dem åbne flere gange om dagen kan være trættende . Skydedøre er også en oplagt tegn på et skab , som forhindrer en luft af mystik og intriger . Du kan dog ændre skydedøre til at arbejde med din egen individualitet .

Spejlet Sliding Doors

Du kan købe skydedøre , der har afspejlet udendørsbrug , der vil afspejle et væld af lys i dit værelse , gør dit værelse virke større og giver dig en enorm fuld længde spejl for dressing foran hver morgen . På samme tid skal du finde nogle mennesker enorme spejlet skab døre prangende eller en alt for tilsyneladende tegn på et skab døren og ville foretrække noget diskret . Du kan sprøjte privatliv film over hele overfladen af spejle , og dette vil give dem en tåget , dæmpet look og ændre deres udseende drastisk . Du kan bruge stencils og anvende personlige oplysninger filmen hele skabet døre , skabe en form for mønster . Alternativt kan du kaste en stor spring gardin over skydedøre . På denne måde spejlet vil stadig afspejle nedefra stoffet , men i en subtil glitrende måde .

Fed Ideer

For dem , der finder standard skydedøre kedelig og kedelig , du helt sikkert ikke behøver at leve med dem og ændre dem er en let løsning . Du kan male fed striber af kontrasterende farver på dem , eller endda en fuldt udbygget vægmaleri . For by- loftrum med skydedøre , kan du overveje sprøjtemaling nogle graffiti på dørene for at give rummet en edgy føler . Alternativt til et hjemmekontor kan du installere store paneler af tør-slette bord til det ydre af skydedøre og gøre ydersiden af dit skab en kæmpe bevægelig skydedøre tør-slette bord .

Moderne glasskydedøre

Dem med en moderne indretning stil vil måske overveje at installere glas skydedøre skab døre . Mens klart glas døre vil give de punkter på indersiden af dit skab meget lidt privatliv , er det stadig en fed redegørelse og giver et værelse en slank effekt . For dem der ikke modige nok til klart glas , kan du også købe farvet glas nuancer i stærke farver som lilla eller sort . Alternativt kan du fjerne dine glasskydedøre helt og hænge en ren eller fløjl gardin fra loftet på indersiden af dit skab ned på gulvet . Det vil give rummet en mere struktureret effekt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan genopfylde en gås -down narresut
 • hvordan man kan tage ud en gas tørretumbler
 • hvordan man kan gøre klud quiltet gardiner
 • hvordan man kan dekorere en tilfældig familie værelse
 • hvordan man kan dekorere lyskontakt dækker
 • vægseng ideer
 • hvordan man kan isolere et loft fra støj
 • hvordan man kan fjerne gamle tapet med eddike
 • hvordan man kan ændre pejs sten fra grå til beige
 • hvordan man kan sende roser i udlandet
 •