køkken vindue behandlinger for en karnap

køkken vindue behandlinger for en karnapBay vinduerne er en vidunderlig tilføjelse til ethvert køkken . Selv om ikke alle af dem har en vidunderlig udsigt , de giver rummet en hentydning af åbenhed og lysstyrke . Med den rigtige vindue behandling , kan de let blive en stor samlingspunkt for alle rum . Hvorvidt karnap bruges som en morgenmad krog eller en skærm område , vil det relevante vindue behandling giver isolering og tilføje enten en elegant eller en hyggelig se til køkkenet .

Roman , Roll-Up og Stof Shades

Skraverer er den mest almindelige type af vinduet behandlinger . Normalt er de hæves eller sænkes ved en pyntesnore system eller en fjeder . De kan bruges til at styre lys og privatliv i køkkenet . Det faktum, at de kan rejses til toppen af vinduet gør dem perfekt til vinduer , der har en smuk udsigt eller at maksimere sollys i køkkenet . Hvis sollyset ikke ønskes , kan nuancer forblive lukket . Hertil kommer , er de gode isolerende materiale for at holde køkkenet cool .

Hvis karnap har en indbygget vindue sæde, der har været betrukket med stof , kan det samme mønster skal bruges til stof nuancer . I nogle tilfælde naturligt lys er sparsomme. For at løse dette problem, skal stoffet nuancer holdes let og tynd , så mere sollys kan komme ind i rummet . Generelt er Roman og roll- up nuancer ledsaget af et stof behandling, såsom gardiner eller persienner .

Plantage og gulv-længde Skodder

Plantation skodder er en fantastisk måde at få lidt privatliv og lys blokering . Dog åbent, når de skaber en hyggelig atmosfære . De kan være fremstillet af massivt træ paneler til privatlivets fred. Ofte er plantage skodder malet for at matche køkkenet , eller de kan være malet i en komplementær farve . For komplet privatliv , kan gulv-længde eller glidende skodder anvendes. Glidende skodder operere på et spor , hvor den ene dør glider bag den anden . Plantage skodder kan også blive forstærket med valenserne eller forhæng .

valenserne eller swags

valenserne og swags anvendes ofte i et område, hvor husejere ønsker at maksimere mængden af sollys ind i rummet eller til et vindue , der har en storslået udsigt . De kan bruges alene eller til at tilføje en mere dekorativ se til nuancer og plantage skodder . Normalt er de lavet af stof . Stoffet bør vælges under hensyntagen til resten af elementerne i køkkenet , såsom polstrede stole eller karnap sædet

swags bruges ofte sammen med forhæng . dog kan de bruges på deres egen . Mens valenserne skabe en hyggeligere look , kan swags forskønne køkkenet for at gøre det synes mere elegant og sofistikeret . Stoffet skal også vælges i henhold til køkkenet indretning .

Forhæng

Hvis du vil oprette en elegant look , der forhæng ofte brugt . Gulv -længde draperier , der begynder på en udvendige side af vinduet og ender i den anden føje charme til køkkenet . Når de er åbne , de maksimere lys . De kan dog også bruges til at dække skodder , eller blot anvendes som udsmykning , når trukket til side .

I nogle tilfælde kan gulv-længde draperier gøre vinduet vises styrket. De er ofte forbundet med store stof swags . Det swags kan foretages fra samme stof som forhæng eller en supplerende stof .

Når en vinduesplads fylder karnap , den bedste løsning er at holde forhæng i lokalet . Den måde kan drages lukkes over bugten , eller stå åbent , hvis skodder der anvendes .

Anden Artikel

 • design ideer til en tredje sal loftsrum
 • bone china oplysninger
 • airless sprøjtemaling tips
 • soveværelse design ideer til drenge
 • hvordan man kan gøre silke blomsterdekorationer online
 • indrejse væg skab ideer
 • hvordan man kan spraymaling messing armaturer
 • hvordan man lægger en lys armatur junction boks til væggen
 • hvordan man kan arrangere pæoner
 • hvordan man kan gøre linoleum område tæpper
 •