kunstneriske maleværktøjer

kunstneriske maleværktøjerMaleri dit hjem behøver ikke at stoppe med et par pensler og ruller . Dekorative maleri af kunstnerisk design kan gøre en gennemsnitlig rum til et udstillingsvindue . Trække ud af disse blomstrer kræver ikke blot den kunstneriske viden, men de rigtige værktøjer . Før du kan efterlade en maling job bag , der viser dine talenter for sådanne tricks af handelen som bejdsning , stenreder og teksturering , skal du få det rigtige udstyr .

Tyrkiet Fjer

En simpel kalkun fjer anbefales for at skabe en serie af meget små linjer . Ifølge " dekorativ Paint og Faux Finishes, " den fjerpen slutningen af en kalkun fjer kan blive dyppet i maling til at udarbejde spiraler . Du kan også oprette en rigtig fiks tornado effekt med en serie af stadig større parallelle linjer .

Stencils

En af de mest slående interiør maling effekter, du kan prøve er stenciling . Det er muligt at købe kommercielt formål stencils , der giver en nem måde at anvende de mest populære og endda nogle mere avant-garde figurer på væggen . Må ikke glemme, at enhver form du beundre kan være handel på et stykke pap , som du kan derefter skæres til at oprette din egen personlige stencil .

Træ åretegning Værktøjer

Oprettelse af en træ korn er en nem måde at omdanne en simpel maling job til noget kunstnerisk tilfredsstillende. En fælles redskab til at nå træets korn effekt kaldes en rocker . Det er primært bare en gummi pad , som er knyttet til en buet krop . Processen med rokkende dette værktøj resulterer i en kunstnerisk design , der tilnærmet tekstur af træ korn , i henhold til " dekorativ maleri Trin for trin . "Du kan også trække gummi kamme gennem glasur til at skabe forskellige former for korn .

Dobbelt Roller

Et dobbelt rulle giver dig mulighed for at male med forskellige farver på hver rulle til at skabe en blanding effekt , der tilføjer betydelig tekstur til dine vægge . Én håndtaget kontrollerer hver af rullerne , der normalt dyppes i bare lidt forskellige nuancer til at skabe en effekt , der ikke bare en rodet rod . Du bør absolut praksis teknik med denne kunstneriske maleværktøj , før der til væggen med henblik på at få nøjagtige resultat, du leder efter, ifølge "Biggest Book of Decorative Painting. "

Svampe

Svampen er en af de mest effektive redskaber til at skabe kunstneriske designs i løbet af dit hjem maling job . En simpel bad svamp kan bruges til at skabe en enkel stoflighed stiple effekt . Specielt skære svampe kan anvendes til oprette en lang række figurer . Ifølge " Paint Ideer og Udsmykning Teknikker, " den løsere og mere åbne sponging teknik, du bruger , jo mere casual look , den producerer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge gardiner uden at bore
 • hvordan man kan gøre lædersofaer pop
 • hvordan du tilføjer en kælder soveværelse
 • moderne , farverige væg udsmykning idéer til børneværelser
 • hvordan man kan passe en lampeskærm
 • hvordan man kan gøre tinkerbell dresser skuffer
 • sjov teen soveværelse ideer
 • hvordan man kan male et rum med højt til loftet
 • hvordan man kan skjule en vaskemaskine & tørretumbler i køkkenet
 • hvordan man kan byde på huset maleri
 •