lille stue farver

lille stue farverSmå rum --- især dem , der bruges en masse --- kan være svært at designe . De mange farver og nuancer af maling til rådighed , kan gøre det endnu mere kompliceret , når de forsøger at finde ud af hvilken farve der er bedst for din lille stue . Overvej formål og energi ønskede i den lille stue , om du vil have det til at føle hyggelige eller åbne og cool . Maleri skal sidste i gennemsnit seks år, før du gør det igen .

Cool Colors

Cool nuancer er kendt for at åbne en plads og gøre det større , end den faktisk er . Grøn , blå og lilla er alle seje farver . Kig efter farver , der findes i dele af naturen , såsom vand , himmel og træer . For en ekstra dimension , blande forskellige lakeringer , store muligheder for en stue er æggeskal og satin finish . Vælg møbler i subtile grå , creme , hvid eller sort farver, der matcher den kølige maling farver og overflader . Rummet vil have en moderne og forfriskende føler, at det med denne farve ordningen.

Monokromatisk Farver

Monokromatisk farver er farver , der findes inden for samme farve paletten og ligger ved siden af hinanden på farvehjulet , såsom to nuancer af rød . To farver, der er tæt på tonen vil give mere dimension til rummet og narre øjet til at se mere plads i rummet , end der rent faktisk er . Great monokromatisk farveskemaer til en lille stue er lys , medium og mørk blå , lys , medium og mørk rød-violet og lys , medium og mørk blå-grøn . Du kan optage monokromatiske farvevalg i en række forskellige måder: Maling af vægge i striber hjælp af de forskellige farvetoner , male et fokus væg én farve og resten af væggene en anden monokromatisk farve male væggene alle én farve og bruge en lignende hue som din møbler farve eller male væggene alle én farve og tilføje monokromatiske accenter som billedrammer og lamper .

Cozy Gul , orange og røde farver

Varme farver er farver af varme og har den modsatte virkning af kølige farver , der skaber den illusion, at de lukker ind og gør rummet synes mindre. Når det er sagt , gør de også et rum føler hyggelig og indbydende . Påfør en monokromatisk farveskema til den gule , orange eller røde nuancer til at skabe nogle dimension . Splash nogle kølige farver i rummet med tilbehør og kunstværker til at hjælpe i rummet føler sig mindre trangt . For at åbne rummet op en smule mere , omfatter hvide i din farvesammensætning . For eksempel male et fokus væg en varm gul , orange eller rød , og male resten af væggene hvide . Eller brug hvid trim og accenter på væggene til at gøre rummet føles større . Hvis du maler hele rummet ved hjælp af varme farver , undgå hvide møbler , da det kan skabe en " Candy Cane "feel i rummet .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner gammel maling fra en stol
 • hvordan man laver en baldakin for en børne seng
 • laminatgulve klager
 • maling farve ideer omkring hjørnet buegange
 • nye køkken ideer
 • hvordan man kan justere Stanley foråret hængsler
 • ideer til at oprette din egen væg grænserne ved hjælp af maling
 • hvordan du fjerner skaller & afskalning af maling fra antikke gips vægge
 • rækkevidde backsplash ideer
 • byområder land udsmykning
 •