måder at dekorere med land træ skodder

måder at dekorere med land træ skodderDet er ofte dem, kasseres poster , de ubrugte stykker vi butik i loftet , der kan ændres til den mest interessante udsmykning poster . Det betyder ikke noget, hvis det land træet skodder du har, er vejret slået eller i nær perfekt stand . De kan bruges til at transformere ethvert rum i dit hjem til en indbydende rum, som alle kan nyde .

The Perfect skjuler Spot

Brug dit land træ skodder for at skjule de punkter , du foretrækker at blive holdt ude af syne , når underholdende . Mål dybde og højde dit fladskærms -tv , da det hænger på væggen . Skær to stykker af 2- tommer brede træ samme længde , men en halv tomme tykkere . Plet i skoven til at matche dine skodder . Brug klaver hængsler til at fastgøre skodderne til dit træ parentes. Skru dem på hver side af fjernsynet og lade dem åbne , når det er i brug , og lukke dem , når det ikke , for en praktisk og dekorativ alternativ til dyrere væghængt tv indhegninger.

Magazine Holder

Giv dit kontor , stue og endda dit badeværelse et land føler sig med skodder . Snarere end at bruge to skodder sammen , kan du bruge en enkelt , kortere for dette projekt . Hæng en mod væggen ved siden af dit skrivebord , sofa eller toilet for at bruge som bladholder . Du kan også bruge en i dit køkken til at holde opskrifter , to-do lister og billeder . Du skal blot male dem til at matche indretning i dit værelse og nyd den nye touch du har føjet til din plads .

Hovedgærder

Land skodder kan bruges til at accent dit soveværelse indretning . Fastgør dem til væggen over din seng i en åben stilling med et spejl mellem dem til at tilføje dybde og charme til dit værelse . Du kan også hænge dem til at se "lukkede " og mode et vindue behandling over dem for en unik , vindue-stil hovedgærde . Den er færdig , du bruger på din skodder er et spørgsmål om smag . De vil ikke miste deres land, klage, hvis du sand og male dem , men de vil stadig se smukke , hvis du tillader dem at holde en forvitret look .

Andre anvendelser

Slå flere høje skodder ind rumdelere ved at fastgøre dem sammen . De kommer i handy for børn , der deler soveværelser , eller hvis du ikke har en udpeget kontor . Du kan endda bruge en anden farve eller pletter på hver side .

Smal skodder kan kombineres med bred mur støbning til at skabe unikke vindue sengeforhæng . Male væggen støbning hvide og male skodderne til at matche dit værelse . Hæng væggen støbning over vinduet , og fastgør lukker , så det hænger vandret ud fra det . Du kan indstille dekorative nick-knacks på toppen af disse unikke sengeforhæng .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et køkken i land americana
 • farver , som supplerer lime grøn
 • fluorescerende pærer i forhold til glødepærer
 • hvordan man kan trimme kvaster
 • definition af persienner
 • lejlighed køkken ideer
 • flot design ideer til en vaskekælder
 • typer af vintage sofa stof
 • hvordan man kan vælge et farveskema til dit hjem
 • billige gardin ideer
 •