moderne italiensk skab og hylder ideer

moderne italiensk skab og hylder ideerOrganisering en samling af tøj , herunder sko , hatte og andet tilbehør , har altid været en udfordring at husejere og designere. For det 21. århundrede hjem , er designet af skabsplads en kæmpe forretning , lige fra gør- det -selv- system købt af en discountbutik til de mest innovative brugerdefinerede europæiske komponenter . Italienske designere og producenter har længe været anerkendt som ledere i opbevaring planlægning , og de fortsætter med at tilbyde en blændende vifte af muligheder for den kræsne køber . I hvert tilfælde , måske designs resultere i et roligt og støjfrit rum .

Skabe og garderobeskabe

italienske designere , påvirket af europæiske kunder , hvis hjem er antikviteter , respekt problemet med de boligejer , der har lidt eller ingen skabsplads i huset , mens der huser kunde, der har tomme walk-in closet . Således disse kreative virksomheder tilbyder valg af både closet og fritstående garderobeskabe . I begge tilfælde , har de fleste moderne italiensk design enkel og elegant eksteriører plus indre rum velegnet til tøj og tilbehør poster .

Døren design er nøglen

Ifølge Skabe by Design , en californisk baseret virksomhed , det vigtigste element i et skab eller garderobe er designet af yderdørene . Denne plan er altid foretages i alle dele af et skab lagersystem , hvilket skaber en ensartet design . Et forholdsvis fælles træk er integrationen af håndtagene på døre og skuffer for at bevare den uafbrudte strøm af linjerne . Både indvendige og udvendige af en italiensk design vil blive overskueligt og kan omfatte skydedøre , foldedøre , fløj døre , og glidende paneler samt hyldeplads uden døre .

Modular design

Alle italienske opbevaring systemer er modulopbyggede , kunden kan bestille præcis , hvad der er behov for opbevaring af hængende elementer , foldede emner , sko , hatte , smykker , selv pelse . Denne skik arrangement vil sandsynligvis være en række forskellige emner som kommoder , hylder , broer , spejle , og meget mere. En kommode kan være fritstående eller ophængt en indervæg , hængende rum kan tilbyde særlige boliger for bukser , jakker , højhælede sko , lange kjoler , eller andre emner af beklædning i en kundes garderobe .

Finishes

Mens mange af de italienske skabet komponenter og døre er lavet af træ , herunder malet og farves farver , usædvanlige og uventede finish er hjemme i moderne design . Et vilkårligt antal producenter anvender glas med røget finish , spejlet finish , uigennemsigtig finish , og teksturerede overflader . Brugen af metal i konstruktionen af modulær stykker er også almindeligt , at bruneret aluminium eller bronze og mørke stål del af slanke og overskuelig effekt .

Anden Artikel

 • ideer til en sten køkken backsplash
 • hvordan du installerer vindue behandling hardware
 • Listen over badeværelset ting
 • hvordan man kan male badeværelse keramisk
 • hvordan man kan tænde en spisestue
 • konsol bord udsmykning idéer
 • oplysninger om antikke parfumeflasker
 • hvordan man faux træ
 • opgave belysning definition
 • airless sprøjtemaling tips
 •