muligheder for trim på dit hus

muligheder for trim på dit husEksteriør trim giver personlighed til en opholdstilladelse-og kan afsløre noget om personlighed , som bor der . Trim kan være så diskret , at huset er blandest en på blokken . Trim kan være så over -the-top , som casual drive-bys kræver solbriller . Men planlagt godt , trim kan være prikken over i'et på en veltilrettelagt hjem , som henleder opmærksomheden på de arkitektoniske detaljer og hjælper med at maskere eventuelle skavanker .

Paint Trim

Painted trim definerer omridset af huset , når det kontrast til hovedhuset farve . Det kan bidrage til at gøre huset større ud , når det er malet samme farve som væggene . Hvis farven er den samme som hovedhuset , jobbet er meget enklere . Men oftere , beboeren ønsker trim at definere hjem og så en farvevalg er i orden . Hvid er klassisk og går med et flertal af boliger stilarter . Sort kan være meget skarpe og understreger præcision og elegance af et hjem 's ydre . Mørkegrå er en blødere måde at opnå en lignende effekt . Farve fortæller en historie om hjemmet og bør vælges med omhu . En stald rød vil låne et land føler, at et hus , mens en lys blå eller lilla , vil tip på utraditionelle . Bright trim farver er oftest findes på huse i historiske kvarterer , hvor der er en masse honningkager eller Victoriana eller i det solrige klima , hvor tropiske farver er normen . Trim kan enten være malet i ansigtet kun eller udvides til at omfatte siderne af trim . For at spare tid , trim i øjenhøjde kan males i ansigtet og på siderne og højere op trim kan males lige i ansigtet .

Stone eller Brick

Døre , forsænket vinduer , garage indgange og buer klippede i faux eller reelle sten eller mursten kan være dramatiske som slotte , lun som en sten hytte eller et land herregård , eller farverige som en tropisk tilbagetog . En række af de fremstillede sten fjerner vægten problemet ved realistisk simulere den virkelige ting i en tynd , let anvendelige produkt , som ofte lav vedligeholdelse . Brick vender kan indstilles omkring hoveddøren af en by byhus eller forstadsområder stuk hjem . Rough hvide stuk med mursten og terra cotta trim er en pæn look med et latinsk smag . Stones indramning posten , garagen og vinduerne er de rette supplement til en faux stenhus ( eller en rigtig en) og give ejendommen en meget betydelig udseende . Hvis stenen er udvidet til gangbroen pavers eller perimeter stenmure , godset look er komplet .

lav vedligeholdelse Vinyl eller Metal

Vinyl eller metal trim er en langvarig , lav vedligeholdelse mulighed. Disse trimmer er forseglet-i farve eller finish , eller kan males , når en frisk op eller en ændring af farve er i orden . Hvælvinger , tagrender , og døre og vinduer trim kan alle være vinyl i en farve eller faux træsorter finish . Og ægte træ udvendig trim , der er ubeskadiget , kan pakkes med vinyl , aluminium eller stål trim for at forhindre råd og vridning og dreje tidskrævende træsorter vedligeholdelse i et fjernt minde .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere tin spande
 • hvordan du fjerner tre lag af maling ud af en cement gulv
 • udsmykning idéer og behandling for en hænge tørklæde vindue
 • hvad er værdien af antikke dunpuder ?
 • badeværelse armatur genbrug
 • House & trim farve spørgsmål
 • hvordan man kan anvende latex- male over oliebaseret maling
 • dele af en vask vandhane
 • køkken draperier ideer
 • hvordan man kan dekorere med persiske tæpper
 •