mursten gårdhave design ideer

mursten gårdhave design ideerSom sommeren nærmer sig er det vigtigt at få din terrasse til en tip-top design form . En gårdhave kan være et sted for familie og venner til at hænge ud . Det kan prale brand gruber , møbler og spændende layout for at gøre denne ekstra plads til dit hus en lille tilflugtssted for dig og dine gæster .

Stone funktioner

Æglæggende sten i din baghave er en forholdsvis nem måde at tilføje smukke funktioner til din græsplæne og gårdhave . Hvis du allerede har en træ gårdhave kan du tilføje flise til plænen , der fører til slutningen af dækket . Dette skaber en gangbro , der lokker folk til at udforske resten af baggård . Flise kan komme i mange farver , men " Colorado Red " har rust-farvet til rød nuance , som gør det flot kontrast med græs . Bare lægge flise , hvor du gerne vil i gården , op til en fod fra hinanden , at skabe en gangbro .

blomsterkasse og Planters

Tilføjelse af en blomst boks til enderne af gårdhaven er en god måde at definere grænserne og skabe et charmerende rum . En blomst boks kan nemt findes på din lokale home forbedring eller haven butik . Bare sæt den langs kanten af din terrasse , fyldt med snavs og plante med din yndlings blomster .

Hvis du foretrækker det udseende af plantageejere i stedet , bare klynge forskellige størrelser sammen om at skabe en interessant design . Hvis din terrasse er skridt , placere en plantageejer på hvert trin til at gøre en charmerende indgangen . Fyld plantageejere med snavs og igen , plante dine yndlings blomster .

Patio Møbler

Patio møbler kan være en enkel måde at opdatere en gårdhave . Det er kommet langt siden din mors havemøbler . Træet af dækket skal matche farven på møblerne . De fleste dæk i USA er bygget med trykimprægneret træ , en træ, der er i første omgang grønligt , så svinder til en honning brun til en endelig grå . Den grå farve kan suppleres med mørkebrune møbler eller en lys brun farve . Du kan også supplere gårdhave med udendørs tæpper , paraplyer og endda sofaborde .

Farvning Patio

Farvning din terrasse kan gøres nemt at opdatere farve og holdbarhed . Brug en oliebaseret halvgennemsigtige pletten for de bedste udseende og holdbarhed . Anvendes som en sealer-normalt en oliebaseret pletten er bedst brugt efter et års din terrasse at blive bygget. Brug en farve , der passer til din smag , selvom lys farve og mørke pletter er populære i dag .

Anden Artikel

 • om boligindretning kurser
 • closet organisation 101
 • hvad er skåret & loop tæppe ?
 • ideer til møbler arrangement & dekorere en stue
 • magnetisk maling ideer
 • Soveværelsesmøbler layout ideer
 • tilføje trim døre i skabene
 • hvordan man kan gruppe billeder i en stue
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse for billige
 • hvordan du vælger maling farver til formen på et værelse
 •