nye køkken ideer

nye køkken ideerEt nyt køkken er stedet at udvide grænserne for gamle begreber over dette værelse som blot et sted at huse en vask , rækkevidde og køleskab . Den moderne køkken kan trænge ind i den indretning kunstværk høflighed af teknologiske fremskridt i udstyr og en næsten endeløs forsyning af indretning overvejelser , som tillader dig at lave et mærke på dit køkken koncept , hvad enten det er strengt traditionelle eller avant-garde .

Countertops , Vægge og gulvmaterialer

Udseendet af et nyt køkken kan teste grænserne for luksus teksturer . Du kan vise ikke bare kalksten bordplader , men matchende vægge og gulve . Hvis du ikke kan lide kalksten eller tanken om et blik for alle dele af rummet , overveje skifer fliser på væggen og terrazo bordplader til at gå med keramiske fliser gulv . Virkelig teste grænserne for fantasien ved at gå med konkrete bordplader , der kan gøres for at simulere alt fra antikke træ til marmor .

Conversational Madlavning

Invester i en ø madlavning enhed med en gas stovetop og placere det i dit køkken , så du kan se ud i stuen , mens du tilbereder . Hvis du er en social kok i stedet for en der kan lide at være adskilt fra dine gæster , mens du arbejder din magi , sætte dette op er en nem og effektiv måde at bringe den levende og køkken sammen til samtale .

hvælvede Loft og farves Glas

Hvis dit nye køkken vil blive fastsat for lukkede rum , kan du oprette den illusion, at det er større ved at sætte i en hvælvet loft . Den hævede Loftshøjden straks skaber illusion , der kan udbygges med tilføjelse af en buet vindue over vasken . For yderligere at understrege dette design valg , skal du vælge en farvet glas design til den øverste halvdel af vinduet .

naturlig belysning

Drage fuld fordel af naturlig belysning i et køkken ved at vælge materialer og indretning , som udnytter videnskaben af lys . Design et stort vindue , at solen kan skinne helt igennem og sted spejlglas på den modsatte væg . Du kan få ventilationsrør , der er omfattet af metal og en zink-dækket gulv til fuldt ud at manipulere magt refleksion . Tilføj nogle tekstur til ellers helt hvide vægge yderligere at forfine dit køkken 's evne til at tage afstand fra kunstig belysning helt i løbet af dagtimerne .

Hidden Spaces

Et nyt køkken er den perfekte måde at designe for effekt . Spørg din entreprenør til at undersøge måder at designe kabinetter , så de kan skjule små apparater . Spørg om mulighederne for at bygge din bordplads , så din brødrister faktisk kunne glide ind i væggen og forsvinder af syne , når de ikke er i brug . Hvis du ikke kan overbevise din bygherre til at skabe noget så omfattende som det , kan du bare nøjes med en falsk backsplash , der åbner for at afsløre om en halv meter af skjulte lagerplads , hvor du kan gemme nogle af dine mindre køkken gadgets .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male et fodpanel
 • tapet ideer til et køkken backsplash
 • hvordan man kan hænge urtepotter inde
 • moderne vindue , der dækker ideer
 • store draperier idéer
 • vindue behandlinger for skydere
 • gør - det- selv bifold døre
 • hvordan man bruger glasflasker som et centralt
 • lakehouse udsmykning idéer
 • ideer til hoveddør trin designs
 •