nyttige tips til opsætning af fliser backsplash

nyttige tips til opsætning af fliser backsplashEn flise backsplash kan tilføje mange forskellige elementer til et værelse . Afhængigt af den stil , du vælger , kan det tilføje et strejf af klasse eller et strejf af spænding . Det er også et af de projekter , der kan gøres effektivt DIY -stil . Som med enhver gør- det-selv home-projektet , er der nyttige tips til opsætning af fliser backsplashes , der vil gøre det lettere for dig at få jobbet gjort rigtigt .

Planlægning

En stor del af succesen af dit flisebelægning projektet vil afhænge af , hvad du gør i planlægningsfasen . Når der træffes beslutning om en væg til din backsplash , skal du vælge en , der ikke har et vandindhold problem . Hvis der er én , tør og ren væggen grundigt , før du begynder . Husk også at måle alt to gange , før du lægger noget fliser , og kontroller væggen for at se, at det er solid nok til at rumme dine fliser . Overvej stil og farver i rummet , før du beslutter dig på en bestemt flise . Billede hvordan det vil se på forskellige tidspunkter af dagen i forskellige typer af lys . Købe et par fliser og holde dem op mod væggen , før du begynder , for at sikre, at de er det rigtige valg .

Indkøb Tile

En universel tip til indkøb flise er altid at købe en lille smule mere end du tror du får brug for . Det er klogt at tage højde for nogle brud . Løbe ud for at finde mere, når du er i tykke af det er aldrig en god mulighed . Også, ikke være bange for at shoppe rundt efter de fliser , du ønsker . Ofte vil mindre butikker har , hvad den store kasse butikker ikke gør, og på en mere overkommelig pris .

Lægning Flise

Der er mange nyttige tips, når det kommer til æglæggende flise , som vil hjælpe dig med at oprette et mere professionelt look. Har alle de værktøjer, du har brug for , såsom fliser , murske , float , niveau , cementvælling, spacer og lim , klar til at gøre for en lettere flow , når du starter . Påfør dit første flise i midten af bunden af backsplash og arbejde i vandrette rækker . Udfør hver række , før du begynder den næste . Tjek jævnligt for at sikre fliserne er niveauet . Ved anvendelsen af lim , holde sig til små områder , så det ikke tørre ud , før du komme til det. Når du søger fliserne , skal du bruge en lille drejende bevægelse for at sikre dem på væggen .

Fugning

Når fliserne er blevet anvendt og limen er tør , er det tid til injektionsmørtel . Brug en gummi injektionsmørtel flyde og vippe den i en 45 graders vinkel til at anvende fuger mellem fliserne .

Anden Artikel

 • komponenter af indvendige gulv lamper
 • typer af forhæng
 • ideer til at dekorere en lille plads til to drenge
 • den nemmeste måde at tage tapet ud
 • hvordan man kan male en skakternet på en guitar
 • hvordan du gendanner malede møbler
 • hvordan at designe dine egne moderne hjem
 • teen spillerummet ideer
 • hvordan man finder reklamer på internettet for indretningsarkitekter
 • hvad er sisal tæpper ?
 •