plads Saver ideer til køkkenet

plads Saver ideer til køkkenetsparer plads i køkkenet er drømmen for mange en boligejer . Trods rækker af kabinetter og lange bordplader og plads under vasken og ovn , bare aldrig synes der at være nok lagerplads til dit køkken udstyr . Måske er det fordi du har været på udkig i de forkerte steder eller gå om at finde ekstra plads på en forkert måde .

Viser Køkken emner

En måde at skabe mere lagerplads i dit køkken , er at frigøre øjeblikket anvendes plads og en måde at gøre det er at se på , hvad du har i øjeblikket fået fra perspektivet af displayet poster . Snarere end at skjule dekorative plader inde i et køkkenskab , sætte dem på skærmen i stuen . Hvis du har fået en omfattende samling af forskellige stilarter af gryder og pander , hænge dem på gangen væggen , som om de var en præsentation af Pop Art .

Country Køkken Clutter

En af de sneakiest måder at finde mere lagerplads plads i dit køkken , er at vedtage den klassiske landkøkken stil . Et af kendetegnene ved landkøkken design er den synlige udstilling af udstyr , der anvendes til madlavning . Hænge en rack over din køkkenø , hvorfra du indstille alle dine gryder og pander og i stedet for at kigge rodet , vil det se ud ideelt landkøkken stil . Ifølge " The Country Køkken , " en god måde at spare plads i køkkenet , mens de resterende tro mod landet indretning er at hænge perleplader på væggen , som kan smykket med gryder og pander eller redskaber lige fra gammeldags æg piskeris til ost rivejern .

Cabinet-Dybde Køleskab

Hvis du kan finde en måde at drage fordel af fryseren-dybde køleskabe , kan du spare op til otte inches af trafikken plads i dit køkken . Et kabinet grundig køleskab skaber en jævn linje langs væggen , da det ikke længere skyder frem for at tage plads op . Tilføjelse dette apparat kan åbne op i køkkenet ved inches , men kommer til at virke som om det er at give dig meget mere fri plads end det.

Gulv- til- loft Lazy Susan

De, der virkelig mener det alvorligt om at gemme plads i Køkkenet vil måske overveje at inspicere deres nuværende køkken indretning at bestemme, hvor de bedste til at installere et gulv -til-loft doven Susan kabinet . " Sunset Komplet Home Storage " anbefaler en størrelse , der er 12 meter fra top til bund og er udstyret med tre sektioner hver nås ved separat døre , der indeholder tre niveauer af dovne Susan lagerplads . Det anbefales også , at du kan gå endnu højere , hvis du kan til opbevaring køkken sæsonbestemt køkken elementer kun nødvendigt en gang om året .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne maling fra messing hængsler
 • professionelle hjem udsmykning id¦er
 • hvordan man kan give din Havestue
 • fortelt tips
 • chic udsmykning idéer
 • hvordan man skaber struktur vægge
 • hvordan man designer en teenagedreng ’s soveværelse
 • hvordan man etablerer en seng pude
 • køkken & spisestue design ideer
 • hvordan man designer en pejs væg
 •