populære møbler stilarter

populære møbler stilarterMøbler er det mest udbredte grundstof i en veldesignet hjem og forståelse møbler stilarter er det første skridt i at købe møbler . Fra begyndelsen af Tudor gotisk stil til moderne og nutidige , møbler leveres i en lang række af stilarter . Ikke alle stilarter er passende for hver plads eller mesh godt med andre stilarter . Overvej disse fem populære møbler stilarter for dit næste design projekt .

Contemporary

Moderne møbler omfatter møbler med rene , komfortable linjer . Formålet med moderne møbler er komfort dem, der bruger rummet , så det bør overvejes til stilfulde holdbarhed , når de vælger moderne møbler . Beboelig og stilfuld , moderne er ofte neutral , med stænk af varm , lyse farve . Mønstre introduceret til møbler gennem varm og hyggelig tekstiler i rene og moderne stilarter . Grundet fokus på komfort , moderne møbler er alsidige og gør at opnå en elegant og komfortabel plads enkle .

Modern

Moderne møbler til formål at opnå en cutting- edge og futuristisk look . Selvom navnet antyder nuværende stil, moderne møbler bevægelse begyndte i 1950'erne og er blevet en indretning dille i siden . Kendetegnet ved lige linier , geometriske mønstre , mørke eller skrigende kontrast farver og brugen af industriel eller usædvanlige materialer , moderne møbler appellerer til dem med et øje for retro og art deco- design .

Eclectic

Eclectic er den oftest Brugte møbler stil , så en let kombination af eksisterende dele med blomstrende eller udvikling stil . Enhver tid møbler stilarter er blandet for at skabe en hyggelig og usammenhængende look, eklektisk stil er på arbejde . Eclectic møbler sker , når møbler er valgt baseret på stil køber , uden hensyn til en æra eller stil klassificering . Denne stil er komfortable og alsidige og skaber et rum entydigt købers egen .

Shabby Chic

shabby chic er en nyere møbelstil bevægelse , der forsøger at finde nye og kreative anvendelser for gamle stykker . Shabby chic møbler gør brug af ændring af formål ældre møbler med en ny og moderne stil . Dem, der søger for shabby chic stil skal shoppe for stykker på loppemarkeder og møbler konservatorer . Shabby chic møbler gør brug af udsmykkede mønstre til at skabe en tilbagevenden look , skyldes først og fremmest den franske landet chic stil . Lys blomstermønstre, victorianske elementer og malede møbler er alle karakteristiske for shabby chic stil .

Rustik Land

Rustik land møbler gør brug af tunge træ stykker , naturlige linjer og er kendetegnet ved brug af antikke Americana . Denne vestlig stil bygger på jern , læder , rustik træ og antikke stykker for det komfortable , land look . Give de dekorerede rum rustikke appel , landet møbelstil skaber holdbare og anvendelige opholdsstuer .

Anden Artikel

 • kreative opslagstavle ideer til børn « soveværelser
 • hvordan man kan male Hogue gummi
 • soveværelse væg behandling ideer
 • laminatgulve monteringsvejledning
 • hvad slags bøjler bør anvendes til knivspids plisseret gardiner ?
 • backsplash farve ideer
 • køkken væg behandlinger
 • chic udsmykning idéer
 • strand soveværelse farver
 • hvordan man laver bar hylder
 •