rækkehus køkken ideer

rækkehus køkken ideerRækkehuse , bygget som enkelt-eller multi- etages strukturer , dele en eller flere vægge med tilstødende rækkehuse , afhængigt af deres placering i en række boliger . Mange amerikanere vil gerne i køkkenet for at være hjertet i deres hjem , men kun 38 procent underholde venner eller familie i deres huse mindst en gang om året , ifølge Time Magazine . Har et køkken , der inspirerer dig og dem du bor sammen med at slukke for tv og få rundt om bordet kan synes urealistisk , især med begrænset plads , men det er mere realistisk end du tror .

Åbent Rækkehus

Hvis køkkenet i dit rækkehus støder op til spisestue eller i stuen , en ø giver dig mulighed for at se og interagere med andre familiemedlemmer eller gæster , mens du er madlavning . Hvis du ikke ønsker hele din bolig til at føles som én stor køkken , opdele det i forskellige " zoner " ved hjælp af separate bløde møbler , gulve og belysning . Når du gør dette , skal du vælge en funktion farveskema og holde sig til det at undgå en ukoordineret look . Indarbejd farverne i din hynder , tæppe og måske en funktion væg i køkkenet , for at bringe hele rummet sammen .

Forskellige gulv hjælper dig også med " zone " en åben grundplan . Overveje praktiske gulve , såsom sten eller keramiske fliser til dit køkken og tæppe til din bolig , eller blot definere den ved hjælp af en luksuriøs tæppe . Du kan også vælge under-enhed eller gulv lys til køkkenet , så det svinder i baggrunden , når den ikke er i brug , men ser stadig flot .

Compact Rækkehus

Hvis du har en lille køkken , kan tricks skabe en følelse af plads . En kabys design sædvanligvis fungerer bedst , da kabinetter og apparater line up over for hinanden , efterlader dig med en uafbrudt gennemkørselsvej mellem de to . Lyse frysere giver en illusion af rum , mens dybere tællere rumme flere apparater og øge arbejdet området .

Sørg køkkenet kan du skjule ting , når den ikke er i brug , såsom et fald tabel eller runde bord med to små stole , der putter ind i et hjørne eller en indbygget tæller langs væggen med barstole . Til gryder og pander , stativer og kroge lade dig hænge dem op og ud af vejen .

Familie Rækkehus

Hvis du er heldig nok til at have et byhus , der kan prale af en stort køkken rum , den toscanske køkken design stil kunne arbejde for dig . Dette design udstråler varme , som du optage naturlige toner af brun , guld og gul accent med terrakotta , rig rød , sort og dyb blå . Accessorize med temaer som citroner , oliven , solsikke , vinranker og masser af grønt . Alt dette er med til at dyrke en autentisk toscansk look , mens enkelt, overskueligt gardiner tillader i så meget naturligt sollys som muligt . En stor træbord , der komfortabel plads til din familie gør køkkenet kernen i hjemmet . Keramik og vise stativer til gryder og pander tilføje mere karakter .

Elegant Rækkehus

mere traditionelle byhuse fremmane de dage af elegance og elskværdige lever takket være deres højt til loftet , høj, slank facade og skydevinduer . Selv om design varierer , nogle nyere bygninger stræber efter at afspejle dette elegante præg. Hvis du bor i en historisk eller traditionelt udformet byhus , en sofistikeret, men hyggelig fransk land design virker for alle dimensioner .

Afgørende for dette design , farver fremmane billeder af det franske landskab , såsom blødt guld , græs eller salvie grøn og hav toner . I modsætning hertil giver vægge , skabe og store møbler i off -white , elfenben , lys beige og taupe en lys , luftig elegance . Til gardiner og siddehynder , mener paisley , striber eller blomster print for at tilføje dybde , men bevare denne autentiske franske føler .

Anden Artikel

 • DIY teen soveværelse
 • historisk facade hus farver
 • hvordan man kan male Formica toppe
 • æble krans retninger
 • hvordan man laver dobbelt - fold gardiner
 • hvordan man bruger en pejs at varme dit hjem
 • Forskellen mellem krystal & blykrystal
 • måder at dekorere med land træ skodder
 • hvordan man kan hænge pre - klistret tapet grænser
 • Forskellen mellem dagslys lampe & hele spektret
 •