sten pejs stilarter

sten pejs stilarterStone ildsteder er en æstetisk tilføjelse til ethvert hjem , både indendørs i en stue , soveværelse eller stue , eller udendørs på en terrasse . De kan også tilføje detailhandel værdi til dit hjem , og er en kilde til ekstra varme i vintermånederne . Der er flere stilarter af sten ildsteder , der kan passe din smag , og bidrage til at skabe den stemning, du ønsker for en bestemt plads .

Felt Stone

Field sten er en bred vifte af natursten , der viser sig som klippeskær i mark og enge . De kommer i forskellige farver , former , størrelser og lusters , eller grader af shininess . Ifølge Standout Pejs Designs ( Se henvisning 3) , marksten pejse er ikke blot en vedvarende , men også har en udpræget rustik kvalitet , perfekt til hytter eller fransk land temaer . Der er to vigtigste sorter af marksten ildsteder . Den første er holdt sammen af en morter , såsom cement , som rammer alle sømmene mellem stenene . Den anden sort en sømløs design , hvor en murer passer til alle af stenene perfekt sammen , og sandsynligvis bruger en morter ikke synligt på pejsen ydre overflade .

Bluestone

Bluestone , også kendt som Pennsylvania Bluestone , er en naturlige udvalg af hårde sandsten , der er kendt for sine blå til blålig-grøn farve . Materialet er et populært valg for udendørs landskabspleje , og bruges til at skabe gangbroer og gårdhave gulvbelægning . Installation af en Bluestone pejs i din udendørs rum kan hjælpe trække din Bluestone indretning sammen , og fungere som et omdrejningspunkt . Skønt den almindeligvis anvendes udendørs , skal du bruge det til indendørs pejse nogle individer som de rige , dybe udseende Bluestone indendørs , og .

Marble

Marmor pejse er et populært valg for at skabe både moderne og antikke atmosfære i dit rum . Pejse består af store , skinnende blokke af marmor --- med lineære nedskæringer og flere dimensioner --- vil tilføje modernitet og raffinement til selv de mest traditionelle plads . Udhugget marmor pejse , med indviklede udsmykninger som skulpturelle figurer , søjler og forskellige andre designs og mønstre kan bidrage til at skabe flotte , historisk inspirerede atmosfære . Ifølge Ildsteder , kan forskellige typer af marmor til at skabe specifikke stilarter . For eksempel kan italiensk marmor pejse med dentils og /eller riflet kolonner hjælpe med at skabe en europæisk stil , mens hvid marmor pejse med udstående statuer og udskårne Griffin paneler kan bidrage til at skabe en egyptisk motiv .

Faux Stone

Faux eller falsk sten pejse er både en mindre tung og generelt billigere løsning end deres naturlige sten kolleger . Ifølge Stone Selex , er en populær faux stenpejs valgmulighed ved brug sten finér , som er lagt over til de eksisterende pejs struktur , eller en struktur opbygget af materialer som krydsfiner , mursten , beton eller gips .

Anden Artikel

 • fransk stue ideer
 • de bedste soveværelse ideer til børn
 • hvordan man kan male et rum i boheme stil
 • stof Valance stilarter
 • hvordan man kan rense en hvid tæppe
 • hvordan man kan fastsætte klokkespil på et gammelt ur til at falde sammen med den korrekte tid
 • shabby chic værelse ideer
 • dør beklædning ideer
 • granit fliser ideer
 • hvordan man kan hænge lysestager med krakket glas
 •