stue udsmykning idéer med lædermøbler

stue udsmykning idéer med lædermøblerLædermøbler er typisk holdbart og tilføjer tekstur til en stue , hvilket gør det ønskeligt for mange mennesker . Det kan dog overvælde et værelse eller synes at være for maskulin , hvis du ikke dekorere omkring læder . Vælg en farve palette og andre møbler til at fremhæve din lædermøbler og gøre det arbejde for dig , i stedet for at lade det overhale din stue .

lædersofaer

Brug resten af rummet at balancere stor indvirkning læder sofaer har på din stue indretning . Medtag en stol eller skammel lavet af en anden farve i en farve , der kontrasterer med eller supplerer lædersofa . For eksempel ville en lys eller neutral-farvet stol par godt med en mørk lædersofa , og en farverig stol ville tilføje flair til et rum med hvide eller cremefarvede lædersofaer .

Tilføj et par af puder eller en kaste på lædersofa der matcher stolen eller gardiner til at trække rum sammen . Sats på lys træ eller glas borde med mørkt læder at undgå at gøre rummet for mørke og tunge . Bright-farvet læder sofaer kan afbalanceres med neutrale tæpper , stole , ottomaner , gardiner og tilbehør . Dublere læder i rummet ved at vælge en læder tilbehør , såsom en kammertjener eller vase .

Læder Stole

Tilføj et par læderstole at imødegå en feminin sofa eller tilføje kvalitet læder stykker uden at bruge en mindre formue . Læderstole skal matche den grundlæggende design og heft af andre møbler i rummet . For eksempel ville små sorte eller mørkebrun læder stole med lige linjer let passer ind i et rum med en creme-farvet stof sofa med mørke ben og lige linjer . Denne kombination ville se godt ud i en moderne stue . Overvej at bruge puder i sofaen lavet af læder , der matcher eller ligner det læder fra din stole og plads puder på stolene , der efterligner i sofaen for at binde alle brikkerne sammen .

Læder osmannerne

Inkorporering et par læder osmannerne eller fodskamler i din stue , hvis du kan lide tanken om at tilføje læder , men kan ikke forpligte sig til større stykker . Brug læder osmannerne , som du ville et sofabord og føje tilbehør på toppen af dem til at henlede opmærksomheden på dem . Gør dit læder ottomaner fokus i din stue indretning vil tilføje tekstur og interesse . Prøv at indarbejde læder andetsteds i rummet , såsom en lille stol eller containere på en hylde .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en lille piger soveværelse
 • ideer til møbler arrangement & dekorere en stue
 • istandsættelse ideer til teenagere
 • hvordan man kan måle et forhæng for en karnap
 • maling & tapet ideer
 • de bedste stoffer til at sy gardiner
 • hvordan man kan samle en klemme lampe
 • tapet ideer til et køkken backsplash
 • kælder vindue muligheder
 • flise ideer til et brusebad
 •