sunporch ideer

sunporch ideerEn sol våbenhuset giver dig og din familie mulighed for at nyde en udendørs stue. Brug den til familie spil nætter , underholdende venner eller bare slappe af . Gør det til en komfortabel , indbydende sted med de rigtige møbler , vindue behandlinger , gulve og indretning .

Window Behandlinger

Vælg vinduet behandlinger for din sol veranda baseret på klimaet , du bor i og hvor meget lys , du gerne vil lade ind i stuen . Hvis dit hjem er i en mildt klima , hvor solen verandaen kan bruges året rundt , bruge lys , ren og skær gardiner eller valenserne at lade den maksimale mængde sollys og briser i. Hvis du bor i et varmt miljø , skal du bruge gardiner , der er uigennemsigtig for at overdøve de fleste eller alle lys når de er lukkede . Til holdbarhed , anvendelse af træ plantage persienner for hurtigt at lade i så meget eller så lidt lys , som du gerne vil .

søn Porch Møbler

Vælg holdbare møbler , der kan modstå vejr og luftfugtighed . Et af de mest populære udendørs møbler materialer er kurvefletning , fordi det kan tåle fugt og kan let rengøres . Kurvestole og loveseats kan forhøjes med en tyk pude for komfort . Der er også vidjer og smedejern ende tabeller og kaffe borde til rådighed , handy for underholdende venner og nyder en kop kaffe om morgenen .

Planter

Sun indgangsparti er en glimrende kilde til sollys , så omfatter indendørs planter som en del af din udsmykning ordningen . Søn indgangsparti har en drivhuseffekt-lignende effekt , hvilket gør dem egnede levesteder for potteplanter , der ellers ikke kan trives udendørs . Du kan også dyrke urter og plante planter , der senere kan flyttes udendørs .

Gulvbelægning

Da søn indgangsparti er udsat for vind og vejr , de normalt har ufærdige gulve . Trægulve kan renoveres eller farves for at forhindre splinter . Beton gulve kan enten være dækket med en all-weather malet tæppe eller . Brug ikke tæpper på en sol veranda , da de fleste ikke er meget vandtæt , og mug og vandskade kan skade gulvet .

ekstra belysning

For aftentimerne , brug blødt , flatterende lys fra lamper eller stearinlys . Du kan også hænge strenge af udendørs hvidt lys omkring vinduer og døre , hvilket bidrager til en festlig stemning .

Decor

Brug en bordplade eller væg springvand for at forbedre den naturlige atmosfære af solen veranda . Dekorative termometre og hårdføre kunst som metal skulpturer kan også sætte fut i området . Brug farver som brun eller mørkebrun til en naturlig udendørs look .

Anden Artikel

 • gårdhave design tips
 • metal halogen typer
 • hvordan man kan måle pejs døre
 • gulv vase ideer
 • ideer til lejligheder uden linned skab
 • en DIY rumdeler
 • hvordan man kan male prikker på en væg
 • gardiner ideer
 • hvordan man kan male kolonner
 • Amish badeværelse ideer
 •