swag gardin stilarter

swag gardin stilarterEn swag er den mest polerede måde at afslutte et vindue behandling . Fordi en swag omfatter skabelsen kurver og folder , vil den normalt blødgøre effekten af glatte , lige paneler . Swags er ofte lavet af luksuriøse tekstiler med frynser , snore , kvaster og andre dekorative elementer . Swags er hensigtsmæssige i næsten alle rum , men vil blive gjort mindre formel for køkkener og badeværelser med bomuldsstoffer og afslappet afpuds.

Uformelle Swag Behandlinger

Mens udtrykket swag har traditionelt været anvendt kun draperet elementer , har nogle forhandlere omdøbt krumme kapper som swags . En Valance er en særskilt gardin panel samledes på en gardinstang , den særlige sengeforhæng kaldes swags er designet med buede kanter og er ophængt over matchende gardiner eller bare vinduer . Den oprettede Effekten svarer til at en draperet swag , men meget mindre formelle . Disse swags er ofte lavet af vaskbart stof , til tider i print og plaider , og er designet til brug i køkkener , badeværelser og soveværelser .

swags draperet over polakkerne

Den enkleste form af en swag er en drapere buet over en nøgen vindue eller draperier paneler , der er støttet af en pæl . Denne form for swag kan kaldes et tørklæde , fordi det er lavet fra en enkelt længde af stof . Forsamlinger af stof i hjørnerne kunne være uformelle og arrangeret af hånd eller fylde kan syes ind læg , svarende til plisserede gardiner . Den supplerende længde tørklæde kan danne sidepaneler af varierende længder , afhængig af indretning af rummet . Stangen , med eller uden dekorative endeknopper , vil være synlig i denne behandling .

Struktureret Swag Behandlinger

swags med indbygget i strukturen er som regel lavet i stykker : Draperiet paneler på siderne , det swag ( enkelt , dobbelt eller tredobbelt over toppen ) og ekstra længde af stof på sider dannet i en plisseret jabot , eller en plisseret eller samlet kaskade . Udformningen af en struktureret swag spænder fra det stramt plisserede turban stil til løst indsamlede østrigske swag . Denne form for swag er knyttet til den stang eller stangen , så støtten er skjult .

Varianter

Structured swag design tilbyder en række variationer , men alle overbringe en vis grad af formalitet til et vindue behandling . Silke , damask , jacquard og fløjl er passende for en swag behandling og kan være forskønnet kunstfærdigt . Swags kan matche eller kontrast med forhæng hang sammen med dem ; foring stoffer er ofte udsat for i swag behandlinger . En swag kan være konstrueret med flosset rand , lange kaskader eller veste mellem hver buede del .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere legehuse
 • komponenter af indvendige gulv lamper
 • hvordan man kan male en dreng værelse
 • hvordan man gør køkkenø belysning
 • kønsneutral legerum ideer
 • ideer til at bruge gamle badeværelse dræn & forfængelighed
 • hvordan man kan købe persiske tæppe
 • ideer til en flydende hylde
 • plads design ideer til teenage-piger
 • boligtekstiler med solsikker
 •