toiletbord stilarter

toiletbord stilarterAf alle møbler i en kvindes soveværelse , kan bandagen bordet være det mest luksuriøse og ønskværdigt element . Kaldes også en forfængelighed eller en make- up table , disse spejlet møbler tjene som det sted , der er godt tændte for make- up program , har lagerplads til personlige ejendele , og kan fungere som et dekorativt accent , især når prydet med fotografier , parfumeflasker , blomster og souvenirs . En toiletbord kan tjene som en ø af kvindelighed i et fælles husholdning .

Simple dressing tabeller

Det mindste udarbejde dressing tabeller kan være simple rektangler med fire ben , med eller uden skuffer . Som alle toiletbord , skal det være udstyret med et spejl indbygget på bordet eller hænges i en bekvem højde over bordet . Disse modeller er lavet af træ , malet eller naturlig farve , metal og glas , og træ og vidjer kombinationer , og kan være ledsaget af en matchende skammel .

Desk Style

Mange dressing tabeller eller forfængelighed borde ser meget meget som træ skriveborde . Under rektangulære toppen , er bordet udstyret med enten en bank af skuffer og en række af ben eller to banker i skuffer . Pladsen til en skammel eller stol er centreret . Spejle kan vedlægges eller hænges over bordet , og de fleste er blot indrammet med materialer svarende til bordet . Et par af disse stilarter er udformet med elevator toppe hvor spejlet er afsløret , når toppen er løftet , og pladsen nedenfor er beregnet til opbevaring .

Den Nyreformet Tabel

En af de mest populære traditionelle stilarter toiletbord er nyreformede bord , en oval med en buet fordybning i midten foran . Denne sort kan have skuffer under bordpladen , kan have en nederdel knyttet til justerbare vinger på begge sider af midten , og kan omfatte en smuk matchende skammel .

andre oplysninger

Fordi sminkebord er en feminin accent i mange hjem , har sin stil en tendens til at variere fra standard soveværelse møbler . Nogle sorter har velformede krumme ben , som i Queen Anne stil eller den omfattende franske stilarter . Disse har ofte spejle med udsmykkede billeder . Selve tabellen kan være fremstillet af vidjer , glas , spejlglas , og fantasifulde malet træ . Den shabby chic look voldsramte elegance har længe været populært for dressing tabeller , og en pastel malet bord er udstyret med bittesmå små rum og skuffer kan være den mest feminine af alle .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner tapet produkter
 • hvordan du gør din egen 1 / 4 cirkel vindue , der dækker
 • closet organisation 101
 • hvordan man lægger papir til træ til en mindeplade
 • hvordan man kan male faux træpaneler
 • awesome teen soveværelse ideer
 • boligindretning & maling
 • billig værelse udsmykning tips
 • hvordan man kan hænge et billede jernbane
 • hvordan man kan ændre farvede glas farve
 •