typer af hus gulve

typer af hus gulveDen type af hus gulvbelægning , du vælger , når bygningen eller renovere dit hjem skal afspejle ikke kun din æstetiske valg, men også praktiske overvejelser , såsom mængden af trafik det vil modtage , og den livsstil byrder, vil det ansigt . Afgørelsen om huset gulv begynder ved at vælge mellem blød eller hård gulvbelægning .

trægulve

Massivt træ kan fastsættes enten i planker eller strimler , hvilket gør det en nem gulvbelægning at installere . Trægulve er meget holdbare og mellows over tid . En anden fordel er, at træet kan være et passende valg for både traditionelle og moderne indretning . Ifølge " Ortho 's All About Gulve og Gulvbelægning , " den slags træ, som kan bruges til gulvbelægning spænder fra mørk løvtræ såsom rød eg til lys-farvede nåletræ , såsom gule fyr .

Marmor Gulve

Marmor gulve straks sende signaler om klasse og rigdom , måske fordi marmor er en af de dyreste gulvbelægning materialer rundt . Udover den fordel, at se meget fin , tilbyder marmor mere nyttigt erstatninger , såsom lav vedligeholdelse , holdbarhed og en glat overflade, som er modstandsdygtig over for støv og snavs . Hvis du ikke har råd til en stor marmor gulv og beslutter at gå med marmor i en foyer eller køkken indstilling , være opmærksom på , at det kan blive meget glat . En meget stærk undergulvet er også påkrævet til marmor gulve .

Skifer Gulvbelægning

Skifer gulve har den fordel at give en bred vifte af potentielle farver og størrelser at vælge imellem , herunder både glat og ru finish . Skifer gulve er holdbart nok til at stå op til tung trafik over tid og er også vandtæt . Skifer gulve er cool at varme fødder i løbet af sommeren , men kan være meget koldt , når du får ud af sengen om vinteren . De større plader af skifer er også meget dyre , ifølge " The Complete Home Style Bog . "

keramiske fliser

Keramiske gulvfliser lavet af ild ler kan købes enten i overkommelig masseproduktion typer eller i meget dyre håndlavede typer . Keramik tilbyder en blændende vifte af farvevalg , og du har også et valg i tykkelse og størrelse af de enkelte fliser . Denne type gulve er vandtæt og velegnet til gulvvarme , men det kan være meget støjende .

Vinyl

Vinyl gulve fås enten i fliser eller længere ark . Dette gulve er let nok at installere for de fleste boligejere . Fordele ved vinyl starte med at være overkommelige , og det er også stille , holdbar , vandtæt og fås i næsten enhver form for design eller mønster du kan tænke på . Ulemperne er , at vinyl discolors med alderen , ikke afspejler dit lys meget godt og kan forlade krusninger , hvis den anvendes ufuldstændigt .

Gulvtæpper

Gulvtæpper kan variere fra syntetiske blandinger , der når fra væg til væg til meget dyre gobelin-stil smide tæpper , der dækker kun en del af gulvet . At udvalg af materialer og stilarter er en af de største trækplastre for at bruge tæpper som et hus gulv . En anden god ting ved tæpper er, at det giver blød komfort under fødderne . Rengøring et tæppe kan blive en daglig nødvendighed afhængig hjem stil .

Anden Artikel

 • fyrfadslys stearinlys ideer
 • hvordan man kan gemme en fjer træ
 • hvad er fordelene ved Nikken magnetisk madrassen ?
 • definition af pegboard
 • hvordan man kan sætte tv over pejsen
 • DIY låge indretning
 • idéer til kælderen renovering
 • hvordan man woodwash køkken og badeværelse frysere
 • hvad type maling bruger du på rustfrit stål ?
 • hvad er en orientalsk Tansu kabinet ?
 •