ulige køkken redskaber

ulige køkken redskaber



Selv den standard , dagligdags køkken er fyldt med alle mulige dimser og redskaber . Fra æg piskeris til spatler , er køkkenet en sand guldgrube af mærkelige gadgets , der kan gå så let for arkaiske værktøjer køkken dimser . Alligevel er det ikke alle køkken redskaber skabt lige , nogle køkken gadgets er Odder end andre , men har ethvert køkken værktøj , ulige eller ej , nogle kyndige bruger har til formål at gøre kokkens liv nemmere , eller i det mindste sjovere .

Onion Goggles

Designet af RSVP International , er disse briller beregnet til at blive båret mens sønderdeling løg . Formålet er at holde rive provokerende grøntsager i skak , så vil disse hakke løg, der ikke græde en flod . Ifølge EatingWell Magazine , motorbriller disse køkken fungerer som en charme . En forholdsvis billig ud til køkkenet , løg beskyttelsesbriller fås i mange forskellige flotte farver , herunder pink , sort , rød og grøn .

silikone

Silikone har gjort sit køkken debut til rave reviews. Silikone køkken produkter vrimler og dem , der tror, at silikone er en upraktisk produkt til bagning skal tro om igen . Silikone køkken værktøjer kommer i alle former og størrelser , fra simple spatler til æg krybskytter , grydelapper og cupcake pander i sjove og funky figurer . Silikone kræver forskellige bagetider og temperaturer end standard glas eller metal bage retter , der leverer en lækker produkt hver gang . Fås i en bred vifte af farver og former , silikone køkken produkter kan gå i opvaskemaskinen , robust og sanitære .

Ice Ice Baby

For dem , der er trætte af traditionelle runde og firkantede isterninger , er der gode nyheder . Isterningebakker fås i et væld af sjove former og størrelser . Tjek alfabet isterningebakker og monogram festen drinks . Kig efter cool juvel isterningebakker og glitz din drink om aftenen . Lego isterningebakker oprette sjove isterninger til børn drinks . De fleste underligt formede isterningebakker er fleksible silikone og helt vaskbar .

Witches ' Kitchen

Lejlighed Terapi opfordrer Tord Boontje 's Witches ' Køkkenredskaber " spooky værktøjer . " Udformet fra hårdt mahogni træ , disse mærkelige køkkenredskaber er positivt middelalderlige . blande form med funktion , Boontje 's Witches ' Kitchen serien er sikker på at gøre et stort hit i ethvert køkken . brugbart, vaskbare, og udformet af bæredygtigt træ , disse køkkenredskaber vil stå sin prøve . En stor hus-opvarmning gave til den eklektiske i dit liv , disse mærkelige redskaber kommer i et sæt af seks stykker .

Toast Stencils

Den toast stencil er en af de mærkeligste køkkenet gadgets til rådighed , det er også en af de sjoveste . Tryk på brød til prægning et mønster , pop brød ned i brødristeren , og voila , funky toast i minutter ! Toast stencils er silikone , afvaskelige , og kommer i mange forskellige mønstre , herunder ordsprog , kryds-tack-toe og tegneseriefigur ansigter .

Anden Artikel

 • omkring dekorative vægtæppet bogstaver
 • beskrivelse af lygter typer
 • hvordan man finder den perfekte pude
 • DIY : lampeskærm dække
 • akustisk isolering oplysninger
 • pejs skærm håndværk
 • tips om istandsættelse en teen soveværelse med kunsthåndværk
 • badeværelse maling design ideer
 • hvordan man beskytter trægulve fra børn
 • hvordan man kan male gamle vidjer
 •