værelse udsmykning og organisation

værelse udsmykning og organisationOrganisering et hjem kan tage lidt tid , og kan kræve udvikling af nye vaner . Nogle nemme måder at oprette organisationen samtidig indretning til dit hjem omfatter brug af møbler og har dekorationer, ikke kun tilføje til det rum , men er funktionelle og

Komme af Clutter

Kom slippe af med rod er en af de første og vigtigste skridt at tage i tilrettelæggelsen et rum . Gå gennem alt , og beslutte, hvad der kan blive doneret eller smides væk. Hvis det kan doneres, sørg for at gøre det hurtigt , så disse ting er ikke bare at sidde omkring . Også vælge , hvilke emner at føre og opbevare . Store kun elementer , der har affektionsværdi , men ikke er brugt eller ikke behøver at blive vist i rummet .

organisere elementer

Der er forskellige måder og værktøjer, du kan bruge til at organisere de emner , du holde . For eksempel er hylder nyttige til at organisere cd-kassetter , som kan farve-koordinerede for at tilføje en smule dekoration til rummet .

Kurve

Brug kurve skaber en oplagring, der er synligt, men også matcher indretning af rummet . Hvis du har en grøn soveværelse , grøn eller brun ( eller enhver anden farve , der passer til din farveskema ) kurve på hylderne . Hver af disse kurve kan indeholde bestemte ting som sokker , t-shirts eller hatte . Kurve kommer i mange former og størrelser , så de kan bruges til forskellige formål . En anden kreativ brug for kurve kan sko . Læg en stor kurv i nærheden af hoveddøren og har folk sat deres sko indeni .

Møbler Choices

Møbler bør tage din livsstil . Hvis din stue fordobler som en legerum til børn, får møbler , der kan bruges til at gemme disse legetøj. En stilfuld trunk kan bruges som et sofabord eller en skammel , men åbner op for at gemme legetøj eller andre genstande som tæpper eller puder . I børneværelset , købe forhøjede sengerammer . Dette giver plads under og langs siderne til reoler og andre lagerområder . Organisere disse områder , selv om . Spørgsmål, der sættes tilfældigt på hylderne , kan få rummet synes rodet .

nye vaner

Installer kroge i nærheden af døren , hvor folk kan hænge jakker , forebygge frakker fra at blive smidt på møbler eller jorden . Du kan finde stilfulde knagerækker og kroge , der matcher indretningen af rummet . Sætte kroge eller en dekorativ skål i nærheden af døren giver et sted at opbevare nøgler .

Anden Artikel

 • foråret tabel centrale ideer
 • hvordan du tilføjer foring til gardiner
 • hvordan man kan isolere et vindue gardin
 • hvordan man laver en under - kabinet vinglas rack
 • specifikationer for FRP paneler
 • hvordan man kan folde fancy middag servietter
 • ideer til konkrete bordplader
 • hvordan man kan matche tæpper & puder
 • retro stil indretning
 • farver , som supplerer lime grøn
 •