vindue tørklæde ideer

vindue tørklæde ideerPå mange måder vinduet tørklæde er den mest perfekte form for vindue behandling : det er billigt , let at hænge og straks giver et værelse en slående udseende . Det romantisk indrammer vinduet , men ikke tilsløre lys . Du kan købe et vindue tørklæde designet specielt til Windows , eller du kan bruge et langt stykke stof . Du behøver ikke engang at hem enderne , hvis du ikke vil.

Grundlæggende Tørklæde

Den mest almindelige måde at hænge et vindue tørklæde , er at sløjfe det rundt på hver side af Draperiet stang , så det afskalninger nedad , så du har en " smil " form, der hænger 1 til 3 inches under øverst i vinduet . Du ønsker at placere denne " smil " form på en sådan måde, at de hængende stof på begge sider er nøjagtig ens. Du kan klippe denne hængende struktur , så det slutter lige før mødet gulvet og derefter sy en halv tomme søm . Alternativt kan du simpelthen ikke hem det overhovedet for en mere boheme effekt . For en mere flydende , romantisk look , kan du lade stoffet drapere på gulvet .

Asymmetrisk Tørklæde

Du kan oprette en slående asymmetrisk effekt du kan drapere vinduet tørklæde på en sådan måde, at stof, der hænger på enten side af vinduet er af ulige længde . Alternativt kan du lade " smil " form , der hænger ned i midten af vinduet for at hænge ned endnu lavere end normalt , så det ned i den øverste tredjedel af vinduet . På den anden side , i stedet for at lade vinduet tørklæde hænge fra den helt ekstreme højre og venstre side af gardinstang , kan du vind midten af gardinet tørklæde omkring midten af stangen , at oprette flere loops af draperinger stof i enhver mønster du kan lide .

Kontrast

Hvis du vil klæde vindue med tørklæde alene , holde den opfattelse , at dit vindue der ser ud på i tankerne , når du vælger farven på dine gardin tørklæde . For eksempel , hvis du har en rig grøn skov eller skov opfattelse overveje at vælge en dyb kirsebærrød stof til at indramme vinduet og kontrast med den omgivende farver . På den anden side, hvis du skal bruge gardiner samt vinduet tørklæde vælge en farve tørklæde , der vil kontrast til gardiner . For eksempel kan du kontrast med stof ved hjælp af tungt velour eller gobelin gardiner med en silke eller chiffon tørklæde . Alternativt kontrast med farve ved hjælp af mørke gardiner og en let tørklæde eller ensfarvede gardiner med en mønstret tørklæde .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male badeværelse keramisk
 • tips om maleri stuk
 • lilla og grøn soveværelse ideer
 • anbefalet lysniveau for læsning
 • hvordan man kan dekorere en stue i shabby chic indretning
 • hvordan man forbereder kældervægge til maling
 • hvordan man beskytter trægulve fra børn
 • lille baggård ideer
 • køkken backsplash ideer med granit bordplader
 • store gardin idéer
 •