hvad er de forskellige typer af vaser ?

hvad er de forskellige typer af vaser ?Hvis du er en fan af friske blomster , eller bare gerne tilføje dekorationsdetaljer til dit hjem , så en dejlig vase kan være vejen at gå . Vaser kommer i alle former, størrelser og farver , og kan matche næsten enhver motiv . Lære lidt om de forskellige typer af vaser , du kan bruge til at hjælpe med at give dit hjem dit eget personlige præg.

Glas

Glas vaser kan trække ned af en bred vifte af udseende. For et simpelt , klassisk appel , kan du tage en tynd-fløjte glasvase og arrangere med fire eller fem tulipaner eller roser . Hvis du går efter en funky look , så prøv at fylde din glas vase med odds og ender gerne farvede sten eller kunstige bær , der skal vises og ses tydeligt gennem glasset .

Crystal

For en dyrere og elegant look , krystal vaser er vejen at gå . Krystal vaser er normalt skåret med et flot design i dem , og kan virkelig gnist , når de sættes i et område af sollys i hjemmet . De er typisk fyldt med lang stilk roser eller andre elegante blomster .

Clay

Ler vaser kan være sjovt at lege med , fordi der er så mange muligheder . Du kan finde dem i høje , korte , tynde eller brede stilarter og i forskellige farver . Hvis du finder en ler vase du elsker , kan du endda male over det med akryl latex maling og tilføje din egen personlige flair til vasen .

Beaded

Beaded vaser er funky vaser , der er lavet ved at tage en ledning ramme og tilføje indviklet beading omkring det . Beaded vaser kan være lidt sværere at finde, men du kan prøve sparsommelighed butikker , trendy indretning butikker eller se online . Falske blomster er bedst for beaded vaser , da de ikke kan holde væsker . Eller du kan fylde dem med genstande som kunstige frugter og grøntsager , farvede sten eller potpourri .

Metal

Metal vaser er en smule mere kompliceret og dyrere , og har mere af en antik look til dem . Metal vaser er typisk højere ende , fordi de fleste vil have en vis form for detaljeret design indgraveret på dem i guld eller sølv . Du kan finde disse på antikvitetsforretninger, ejendom salg eller på nogle indretning butikker . De har en ekstra fordel i at de er mindre tilbøjelige til at bryde skal en ulykke indtræffer.

Kort

Kort og bred vaser , normalt cylinder eller skål formede , er også populære i indretning af hjemmet. Disse vaser er normalt glas eller ler og er ideel til flydende fyrfadslys eller flydende blomsterknopper . Du kan også fylde dem med kunstige frugter , sten , farvet-småsten eller sten .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer wainscoting & trim
 • lysestage gaver
 • Hvordan kan jeg male små diamant figurer på billeder ?
 • haven flag tutorial
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 • indendørs maling ideer til mørk brun
 • hvordan man kan drive en hjem fra nettet
 • ideer til en børnehaven
 • DIY optrækkelige væg
 • Victorian haven udsmykning idéer
 •