hvordan man bruger indvendige lamper for at indstille en stemning

hvordan man bruger indvendige lamper for at indstille en stemningHvis du nogensinde har ønsket at sætte en stemning med lys , og du er forbi den fase af at kaste en farverig tørklæde over en lampe , er det forholdsvis nemt at ændre et rum atmosfære med indvendige lys inventar . Her er hvordan du skal bruge en lille , eller en masse på belysning i dit hjem

Du skal bruge:
en klar idé om dit budget for projektet
. Lamper .
Pærer ( 3-vejs osv.
) .
Lysdæmpere


1
Beslut hvad slags humør , du vil indstille-. romantiske , lyse og solrige , blød eller lyse . Meget af dette afhænger af rummets funktion . Hvis det er dit soveværelse eller stue , gå til bløde og indirekte . Et badeværelse behov skarpt lys og varme . Et køkken har brug for en solrig følelse , og masser af lys , så du kan se hvad du laver . En undersøgelse har brug for gode læselys og et reflekterende atmosfære . Alle disse effekter kan opnås med den rette belysning .
2 .
Brug torchiere lamper til indirekte belysning . Torchieres kaste lys på loftet , og da lofter er generelt lyse i farven , vil de gøre rummet glød . Brug glødepærer , 3-vejs løg til at variere intensiteten .
3 .
Brug stående lamper eller bordlamper for mere fokuseret lys i mørkere områder , og for læsning . I dit studie , er en bordlampe med en halogenpære ideelt til tætte samarbejde .
4 .
Installer accent og spor belysning til at fokusere lys på væggen kunst , fotografier eller malerier . Hvis din grafik er indrammet i glas , fokusere projektører lidt over det arbejde, for at undgå refleksion og blænding . Overveje at bruge LED ( light emitting diode ) pærer for denne type af indvendige belysning-de sparer penge ved at bruge meget lidt strøm , og opnå en smuk spotlight effekt for accent stykker i din boligindretning ordningen .
5 .
For en spisestue med en lysekrone , vælge lavere effektforbrug pærer , da du vil være brug for 4 eller flere pærer , og du ønsker en afslappende følelse . High- watt pærer i en lysekrone er ikke romantisk eller afslappende , medmindre du og dine gæster kan lide at være set fra det ydre rum !
6 .
Installer lysdæmpere på så mange kampe som du kan-når du styrer intensiteten af lyset i et rum , du styre sin stemning
7
For nytte områder , brug klare lys . . Dette er et godt sted at bruge kompakt lysstofrør , der sparer penge og sidste bare om evigt . Teknologien til sparepærer har ikke fanget op med glødelamper lys for en behagelig stemning og varme farver , men i disse områder, som den gør ikke noget .

Anden Artikel

 • indendørs maling ideer til mørk brun
 • hvordan du tilføjer blæk til Trodat stampers
 • hvordan man bruger et billede jernbane
 • lydisolering vindue behandlinger
 • hvad er Knockdown væg tekstur ?
 • hvordan man kan lydisoleret vindue behandlinger
 • hvad er de forskellige typer af vaser ?
 • rolig soveværelse farver
 • ideer til lys blandet med et net
 • hvordan marmor - flise en kælder gulv
 •