hvordan man konfigurerer et loft fan switch

hvordan man konfigurerer et loft fan switchVægafbrydere gøre loftet fans mere bekvem . Selv om ventilatoren er allerede på plads , kan du stadig føje en kontakt til kredsløbet uden større besvær . Denne artikel viser, hvordan du installerer en ny ventilator og skifte og hvordan du tilføjer et skifte til en allerede eksisterende fan kredsløb . Begge projekter er nemme enkelt eftermiddag job

Du skal bruge: .
Utility kniv eller Nøglehullet så
. Skruetrækker .
Brasen bar ( ekstraudstyr) .
Stativ junction box ( ekstraudstyr ) .
Elskab.
Switch .
Fisk tape .
To-leder NM kabel .
Tape .
Drywall patch -kit .

installerer en ny fan og Switch


1 .
Find en filial kredsløb til at fungere som en strømkilde . Du vil udnytte dette kredsløb ved at forbinde til en stikkontakt .
2 .
Gør nedskæringer i væggen og loftet for ventilator og skifte . Følg fan producentens anvisninger med hensyn til størrelse af ventilatoren hullet . Over kilden stikkontakten og kontakten hul , skåret små adgang huller , hvor væggen og loftet slutte til gevindskæring kabel .
3 .
Sæt hardware . Indsæt bandage baren gennem blæseren hullet og anbringer det til loftsbjælker . Fastgør samleboksen til baren . Fastgør kontakten boksen til væggen .
4 .
Ledningen . Tråd fisk tape gennem forretningen , og tænd adgang huller og på tværs af loftet til ventilatoren samleboksen . Fastgør kablet til slutningen af båndet og træk det tilbage mod hullet , falder ledningerne til kontakten og afløb .
5 .
Foretag tilslutningerne på strømkilden . Fastgør den sorte og hvide ledninger til kilden beholderen 's messing og sølv terminaler , hhv .
6 .
Foretag tilslutningerne på kontakten . Tilslut den sorte og hvide ledninger til switch terminalerne . Sætte et stykke tape omkring den hvide ledning til at vise , at den er i færd nuværende .
7 .
Foretag tilslutningerne på ventilatoren . Fastgør den hvide ledning fra kontakten til blæseren sorte ledning . Wrap tape rundt om denne ende af den hvide ledning også . Tilslut den hvide ledning ud af stikkontakten for at blæseren hvide ledning . Forbinde de to sorte ledninger sammen .
8 .
Sæt blæseren til skinnen bar i henhold til producentens anvisninger . Patch adgang huller med en gipsvæg reparationssæt .

Tilføjelse et skifte til en eksisterende Fan Circuit


1 .
Lav et snit til væg kontakten . Over skifte hul , hvor væg og loft mødes , skære et lille adgang hul til gevindskæring wire .
2 .
Fastgør kontakten boksen til væggen .
3 .
Skær strømmen til blæseren kredsløb og afbryde ventilatoren fra dens ledningsføring .
4 .
Ledningen fra blæseren til switchen . Tråd fisk tape gennem loftet adgang hul ovenover kontakten på tværs af loftet . Fastgør de to -leder kabel til båndet og trække det tilbage mod dig selv. Drop kablet ned til switch box , der forlader 8 inches udsættes i hver ende .
5 .
Foretag tilslutningerne på kontakten . Tilslut den sorte og hvide ledninger til kontakten . Den hvide ledning vil være lastet med magt , så du sætte et stykke sort tape omkring det at indikere, at den er varm .
6 .
Tilslut fan . Tilslut den hvide ledning fra kontakten til blæseren sorte ledning . Hvis blæseren også har en lys kit , forbinde sit strømforsyning ledning til den hvide skifte ledning . Sætte et stykke tape rundt om kontakten hvide ledning at angive, at det er varmt . Forbinde de to sorte ledninger sammen . Tilslut den hvide ledning ud af stikkontakten tilbage til fan hvide ledning . Gøre jordforbindelser .
7 .
Rehang blæseren i henhold til fabrikantens anvisninger . Patch adgang huller med en gipsvæg reparationssæt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male piedestaler
 • oplysninger om lampeskærm rammer
 • travertin væsentlige oplysninger
 • hvordan man beregner tapet behov
 • hvordan man kan hænge træ spejle
 • den type finish til brug for en serviet holder
 • hvordan man kan bestemme alderen af amerikanske blyindfattede ruder
 • shabby chic kunst ideer
 • hvad er grasscloth tapet ?
 • hvordan man laver en drøm hjem portefølje
 •