hvordan man montere rullegardiner

hvordan man montere rullegardinerHvis du ønsker en overkommelig vindue behandling , som altid ser godt ud og som du kan installere selv , montere rullegardiner . Rullegardiner tilbyder en bred vifte af stilarter og materialer til din udsmykning behov . Rullegardiner også kan levere privatliv , isolering under koldt vejr og beskyttelse mod solens varme , afhængig af hvor meget lys , hvilken type nuancer tillader det, så som lys-filtrering og rum-mørklægning nuancer . Hæng dine nuancer inde i vinduerne eller på ydersiden . Nuancer kan også hænge over eller under rullerne .

Du skal bruge:
Pencil
. Målebånd .
Issyl .
Hammer .

montering inde Konsoller


1 .
Mål indenfor vinduets ramme fra den ene ende vandret over til den anden ende .

2 .
Klip din skygge så det passer til måling , hvis det er nødvendigt, at trække en anden 1 /8 tomme , så skyggen kan rydde vinduet .
3 .
Placer beslag mindst 1 1 /4 tommer fra vinduet øverst til at give din skygge masser af plads til at rulle . Også måle diameteren af din rolled-up skygge og bruge denne måling til at markere , hvor du fastgør beslag fra vinduet top-nogle ruller kan måle større end 1 1 /4 tommer .
4 .
Marker Brad huller med en blyant for en konsol . Den stifter eller små søm vil gå ind i disse huller .
5 .
Mål fra toppen af vinduesrammen til Brad hullet mærke for at få den samme placering på den modsatte side . Mark anden Brad hul position med en blyant for anden beslaget .
6 .
Lav en begyndende hul i hver Brad hul mærke , ved hjælp af en issyl og hammer .

7 .
Kør de stifter i hullerne du startede , ved hjælp af en hammer , for at vedhæfte hvert beslag sikkert .

Montering Udenfor Konsoller


1 .
Monter skygge beslag på væggen eller i vinduet trim . Mulighed for 1 1 /2 tomme til 2 inches af vinduesrammen overlap , så du vil ikke se striber af lys ind fra siderne af nuancer .
2 .
Mål fra allersidst i beslaget over til den anden ende . Enderne betyde beslaget slot ender at holde ud til din rulle skygge , ikke beslaget del fastgjort til væggen .
3 .
Marker Brad huller , ved hjælp af din blyant for hver bøjle . Disse mærker repræsenterer huller , hvor de stifter eller små søm vil gå ind .
4 .
Mål fra toppen af vinduesrammen til Brad hullet mærke for at få den samme placering på den modsatte side . Mark anden Brad hul position med en blyant for anden beslaget .
5 .
Start et hul i hver Brad hul mærke , ved hjælp af en issyl og hammer .
6 .
Kør de stifter ind i hullerne du startede med en hammer til at fastgøre hvert beslag sikkert .

Hæng Konventionel eller Reverse Style


1 .
Hold rullen skyggen , så du har spyddet ende om retten til at hænge den i den konventionelle stil . Spydet ende har en større flad spyd , som ligger modsat den pin ende . Skyggen kommer ud på bagsiden af rullen i stedet for fronten, så det ligger tættere på vinduet . Skyggen kommer ud foran rullen i stedet for ryggen, så det står lidt væk fra vinduet .
2 .
Hold rullen skyggen , så du har de spyd slutter den til venstre for at hænge den i den modsatte stil . Skyggen kommer ud foran rullen i stedet for ryggen, så det står lidt væk fra vinduet .
3 .
Skub skygge ender i holderen slots .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for at forkorte en rulle , så gør det fra pin ende snarere end forstyrre valsen fjedermekanisme på den modsatte ende .
 • Gem din gamle skygge 's genbrugsmaterialer , hvis du har brug for at erstatte den . Du vil have dem ved hånden, hvis det er nødvendigt.
 • Anden Artikel

 • lydisolering vindue behandlinger
 • hvordan du opretter en traditionel engelsk te værelse
 • hvordan man kan dekorere en familie værelse pejs
 • hvordan man laver en laminat bordplade
 • hvordan man kan placere bambus måtter på hoveddøren af en køkkenskab
 • om display inventar og væg reoler
 • hvordan man mørkere eg frysere
 • hvordan man kan genoprette køkkenskab hardware
 • hvordan man kan få en mulig antikke evalueret fad
 • håndværk lokalets indretning idéer
 •