ideer til lys blandet med et net

ideer til lys blandet med et netfejre livet med unikke belysning til dit hjem indretning eller til en fest . Lys prydet af netting gøre mindeværdig og charmerende dekorationer til lokaler og særlige lejligheder . Muligheder for lys draperet eller omviklet med nettet er passende til en bred vifte af festlige temaer . Netting , accent med dramatiske belysning , kan gøre en så som så rummet virkelig pop .

Speciel Anledning

For en fabelagtig bordplade , wrap en klar plast kasse fyldt med batteri-drevne lys eller fiberoptiske lys i trådnet og top med en stor satin sløjfe . Vær omhyggelig med at ombryde kunstfærdigt , så den resulterende borddekoration har udseende af en indpakket gave æske . Bruge net farve og lys til at supplere tema din fest . Et meget traditionelt look kan ske ved hjælp af hvide garn med klare lys og hvid satin sløjfer . Sølv eller guld netto indpakning for klare lys supplerer en sølv eller guld jubilæumsfest . Pink og blå kombinationer af belysning , bånd , og netting bringe gnistre til en baby brusebad .

Interiør

En slank og moderne design kan være langt større med brugerdefinerede belysning , der møblerer et strejf af varme med en twist til dine omgivelser . Levende farver , som følger paletten af din indretning kan kombineres på lys og netting til at gøre en spektakulær indtryk på din indgangen . Pryder stueplanter såsom Schefflera af indpakning med net lys , eller for lineær planter som bambus , brug dele af lys slange . Et slående indgangen sætter en indbydende tone for hele dit hjem .

terrasse og have

Med tiden , kærlighed og omsorg , der går ind i fremstilling af brugerdefinerede belysning , er det ingen sag at din udendørs levende og underholdende område blive styrket betydeligt ved tilsætning af særlige dekorativ belysning indslag. I overensstemmelse med stilen i din udendørs rum , kan du ønsker at tilføje en kontrasterende farve med en markedsandel størrelse paraply . Kant paraply med tændte net til at punch dine landskab . Netting omkring paraplyen fungerer godt at sætte LED-lys i rør . Batteridrevne lygter er tilgængelige , hvis din paraply er langt fra en strømkilde . For et naturligt udseende , pak lys med net gammeldags fra reb og vedhæfte med en lim pistol eller tunge tråd at forskønne paraplyen kanter. Tuck en smule net i midten af paraply for et færdigt look . Paraplyer til formelle lejligheder kan købes med tyl net , der forhæng til jorden , eller for en mindre formel look , drapere netto lys , som regel til at dække buske , fra din paraply .

Anden Artikel

 • dekorative ideer til store skåle
 • haven flag tutorial
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 • hvordan man kan dekorere haven badekar
 • ideer til flise
 • home decor løsninger til hjemmet & haven
 • ideer til en børnehaven
 • shabby chic kunst ideer
 • muligheder for at hænge gardiner
 • typer af vægkontakter
 •