lydisolering vindue behandlinger

lydisolering vindue behandlingerNår det kommer til lydisolering dine vinduer , er der to måder at løse dem . Den ene er lydabsorptionen , hvor vinduet behandlinger hjælpe dæmpe lyden allerede i rummet . Den anden er lydreduktion , hvor vinduet behandlinger beskæftige sig med lyd , før den kommer ind i rummet . Fokus på tykkelsen af de vinduer , luftrummet mellem ruder og afdæmpningen reducerer støjen ind i et rum .

Tykkelse

Jo tykkere vinduerne er, desto længere tid tager det for lydbølger at rejse . Fordobling op vinduerne er med til at lydisoleret dem . I hjem, hvor det ikke er muligt at ændre en enkelt vinduer i dobbelt , er det bedst at lede efter tykkere vinduesruder . At forbedre effektiviteten , bør dobbelt ruder være så tyk som muligt . En person på et budget kan tænke installere en tyk rude , og en tynd én i stedet for to tynde dem . Denne metode hjælper maksimere mængden af lydbølger at blive blokeret .

Air Cavity

Bredden af luftrummet mellem det dobbelte ruder spiller en rolle i at nedbringe støj . Sørg for at du har så meget plads mellem vinduerne , som du overhovedet kan . Hvis du overvejer at installere dobbelte vinduer eller opgradere din ruder , tage hensyn til tykkelsen af hvert glas rude for at finde ud af , hvor meget luft plads du vil ende op med . Nogle virksomheder sælger dobbelte vinduer med hulrum rum fyldt med en inaktiv gas som argon . Dette vil hjælpe minimalt .

Dampening

Hvis du har to ruder i et enkelt billede , lyd når den ydre glas vil også påvirke de indre glas , fordi de er forbundet . Ved hjælp af særskilte rammer for hver rude og bryde op enkelt billede med silicium vil reducere vibrationer .

Andre Behandlinger

Andre lyd-reduktion behandlinger omfatter opmærksom på revner og åbninger af vinduer og rammer . En måde at skære ned på revner er at installere et billede vindue i stedet for en funktionsdygtig én. Køb laminat vinduer , der kan skære ned så meget lyd som tykkere lamineret vinduer .

Andre lyd-absorption teknikker omfatter køb lydisoleret gardiner og persienner for at dæmpe støj allerede i rummet . Du kan også købe isolerende stof til at sy i din eksisterende gardiner og persienner . Kvaliteten af lydabsorberende produkter til rådighed , varierer , så du bliver nødt til at eksperimentere . Et andet produkt på markedet er vinduet stik . Disse er lavet af isolerende materiale som skum og bruges til at fylde rummet mellem en rude og en anden . Stikkene ikke lade lys ind i rummet , og de kan forværres , hvis fjernes konstant .

Anden Artikel

 • om dekorative betongulv maleri
 • typer af vægkontakter
 • hvordan man kan bestemme alderen af amerikanske blyindfattede ruder
 • hvordan man kan placere bambus måtter på hoveddøren af en køkkenskab
 • den type finish til brug for en serviet holder
 • DIY veranda gardiner
 • shabby chic kunst ideer
 • lydisolering vindue behandlinger
 • Hvordan kan jeg male små diamant figurer på billeder ?
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 •