retninger til vinyl bogstaver

retninger til vinyl bogstaverAnvende vinyl bogstaver kræver præcise anvisninger for gode resultater , selv om de er købt forskårne og præ-afstand fra tegn butikker . Renlighed og glathed af ansøgningen overfladen er vigtige overvejelser , som er forsigtige måling og anvendelse rumtemperatur og overfladetemperaturer mellem 50 til 90 grader Fahrenheit . Værktøj og udstyr til ansøgning kan købes på hardware eller tegn butikker , eller kan erstattes med fælles husholdningen . Vinyl bogstaver kan anvendes til vinduer , køretøjer og andre glatte overflader for at skabe en iøjnefaldende tegn .

Du skal bruge:
Vinyl anvendelse væske i sprayflaske , eller vinduesrens
. Papirhåndklæder .
Lineal eller målebånd .
Kina markør ( fedt blyant ) .
Saks.
Vinyl bogstaver , pre-cut , pre-afstand , pre-maskerede .
Afdækningstape .
Skiltemagere 's sugefod eller kreditkort .


1 .
Rengør tegnet overflade med vinduespudser , og tør den med køkkenrulle .
2 .

Mål tegnet overfladen med en lineal eller målebånd , og markere centrum top , bund og begge sider med en kina markør . Kina markører ( også kaldet fedt blyanter ) kommer i forskellige farver , så vælg en, der står i kontrast til farven på skiltet overflade for nem synlighed .
3 .
Trim vinyl bogstaver ark med en saks til at passe inden tegnet overfladen . Den vinyl bogstaver ark skal forsynes med en aftagelig bund arket , en gennemsigtig top pre-maske (application ark ) med pre-cut , pre-afstand selvklæbende vinyl bogstaver i mellem . Vær sikker på at trimme til toppen af arket i en lige linje , og passe på ikke at skære igennem de bogstaver . Arket kan trimmes tæt på bogstaverne for at gøre det lettere at håndtere , men lad ca en tomme af overskydende materiale på toppen af arket .
4 .
Mål vinyl bogstaver ark med en lineal eller målebånd , og markere midten af toppen, bunden og begge sider med porcelæn markør .
5 .
Udfør en " tør fit " af bogstaver blad på skiltet overfladen , der matcher op måling mærker på skiltet overflade med dem på skrift ark . Yderligere målinger og mærker kan ske, hvis nødvendigt .
6 .
Hold bogstaver ark i stilling på skiltet overfladen , og anbring en stribe malertape langs toppen af bogstaver ark , vedhængende den til at undertegne overfladen ved at danne et bånd hængsel . De bogstaver ark skal være i stand til hængsel op og ned på skiltet overfladen , uden at komme ud af position .
7 .
Hinge de bogstaver ark oprejst , og spray tegnet overfladen med en lys spray af vinduespudser eller tegn ansøgning væske .
8 .
Træk arket ud af de bogstaver blad omkring 3 inches , og slappe af ark i en " C "-formet , vinkelret på tegnet overfladen . Arket vil afsløre limen bagsiden af bogstaver .
9 .
sugefod top præ-maske ark , tryk på selvklæbende-eksponerede brev-side på tegnet overflade ( et kreditkort kan også bruges ) . Fortsæt med at fjerne dele af arket , mens du sugefod resten af bogstaverne , indtil hele bogstaver arket er blevet anvendt .
10 .
forsigtigt fjerne " pre-maske "anvendelse ark ved peeling det langsomt væk fra bogstaverne . Den afdækningstape hængsel vil blive fjernet sammen med præ-maske ark . Hvis kanten af et brev begynder at trække sig væk fra overfladen , skal du trykke den ned med fingrene .
11 .
Tør bogstaver og tegn overflade let med køkkenrulle for at fjerne overskydende væske og måling markeringer , og lad det tørre i flere timer , før spartles hele bogstaver overfladen igen . Tegnet er nu klar til brug .

gode råd og advarsler


 • Brug vinduespudser eller tegn ansøgning væske kaldes " våde metode " af vinyl brev ansøgning . Denne metode er bedst for begyndere , og giver mulighed for at flytte dele af et brev let , hvis en fejl er foretaget.
 • Træk pre- masken applikationstape på en 180 graders vinkel for det bedste resultat , og fjerne langsomt for at undgå bogstaver kanter falder af tegnet overfladen .
 • Dobbelttjek alle målinger før anvende bogstaver . Du vil ikke være i stand til nemt flytte bogstaver, hvis der bliver begået fejltagelser .
 • Når spartles de bogstaver igen efter væsken er tørret , er det ikke nødvendigt at tilføje væske . Du ønsker måske at dække bogstaver overfladen med skrot papir for at undgå ridser , men dette er normalt ikke nødvendigt .
 • Undgå at anvende bogstaver i varme eller kolde temperaturer , og sikre, at tegnet overfladen ikke er for varmt eller koldt . En god regel -of-thumb er at anvende bogstaver mellem 50 og 90 grader Fahrenheit . Temperaturer, der er for varmt eller koldt vil forårsage ansøgning problemer , og kan ikke tillade bogstaver til at overholde .
 • Forsøg ikke at anvende bogstaver uden brug væske eller vinduesrens . Når brevet er skrabes til en tør overflade , vil fjernelse være umulig uden permanent ødelægge bogstaver .
 • Anden Artikel

 • typer af vægkontakter
 • hvordan man laver en laminat bordplade
 • unikke haven hjemme gaver
 • oplysninger om lampeskærm rammer
 • ideer til haven gryder
 • feng shui hus farver
 • måder at bruge kravle plads til opbevaring
 • hvordan man kan bestemme alderen af amerikanske blyindfattede ruder
 • muligheder for at hænge gardiner
 • hvordan man kan forankre et loft fan stram til loftet
 •