typer af bordplade materialer

typer af bordplade materialerDagens boligejere har flere valgmuligheder end nogensinde , når det kommer til bordplade materialer . Denne velsignelse kan bestemt være en forbandelse for den ubeslutsomme , men det kan også give bagslag for dem, som ikke tager sig tid til at vægten konsekvenserne af deres valg . Hver af de materialer, for tiden er populært for at gøre bordplader leveres med både fordele og ulemper . Du bør også være sikker på det materiale, passer til resten af dit køkken indretning .

keramiske fliser

keramiske fliser er blevet brugt som en køkkenbordet top i lang tid, og det er stadig populær i dels fordi keramik er hjemme i en lang række af design ser ud. Du kan få keramik i helt bogstaveligt alle farver og geometriske figur, som du kan forestille dig . Keramiske fliser er også mere overkommelig end mange andre materialer . De problemer har at gøre med indsamling af snavs og skidt i injektionsmørtel og det faktum , at ridsefast fliser endnu ikke er blevet opfundet .

Laminat

Laminat bordplader er en særlig godt valg for dem , der er ved at opbygge et hjem at smage og har brug for et design , der let kan fremstilles . Laminat er et økonomisk klogt valg, og det kan også ankomme i næsten enhver farve eller mønster du ønsker . Laminat er slidstærkt og lav vedligeholdelse for så vidt angår rengøring går , men det er modtagelig for afbrænding , ridser og skår .

Beton

Den bedste del af at have en konkret tæller top er, at du kan bestille færdige til at ligne næsten alt du kan forestille dig . En Colonial-stil hus kunne have en konkret bordplade , der ligner hjemmelavet træ . Du kan vælge at integrere emner relateret til din egen særlige tvangstanker i en konkret bordplade . Hvis du har råd til det , er der simpelthen ingen bedre måde at få kreativ med dit køkken bordplade . Ulempen er, at du skal være villig til at udføre månedlige vedligeholdelse, som raspning og voksning . Du kan heller ikke udsætte når det kommer til oprydning friske pletter .

Granit

Ægte granit bordplader give ethvert køkken instant klasse og elegance . Du kan også være sikker på at ingen andre har en bordplade , der ser ud præcis som din , da ikke to stykker granit look det samme. Granit er slidstærkt og modstandsdygtigt over for forbrændinger , så længe du forsegle det én gang om året . Problemet med granit er at det er godt ud af prisintervallet for nogle folk , og det kan være en smule for elegant for nogle køkkener , der kan sætte dig ind i position for at ville opgradere resten af køkkenet , før du er klar .

Granit Flise

Granit flise er til rådighed for dem, der ønsker udseendet af en granit bordplade på en langt mere overkommelig pris . Du stadig får de fleste af fordelene ved granit 's holdbarhed , men du skal også beskæftige sig med problemerne i forbindelse med cementmørtel indsamle snavs og fedt .

rustfrit stål

Rustfrit stål bordplader give et køkken et slankt , industriel se, at der ikke andre bordplade materiale kan matche . Problemet er , at du senere kan beslutte, hvad der var glat på første blevet steril . Det virkelige problem med rustfrit stål er , at det let ridser og trods sit navn , er det også genstand for farvning .

Anden Artikel

 • der sælger mogu puder ?
 • hvordan du installerer wainscoting & trim
 • hvordan man kan drive en hjem fra nettet
 • hvordan man kan revarnish eksisterende køkken frysere
 • home decor løsninger til hjemmet & haven
 • unikke haven hjemme gaver
 • hvordan man kan hænge træ spejle
 • DIY optrækkelige væg
 • ideer til haven gryder
 • hvordan man kan reparere beskadigede fascie med epoxy
 •